Eigenschappen Hugo van Rhijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hugo van Rhijn boeken?

Hugo van Rhijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hugo van Rhijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hugo van Rhijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hugo van Rhijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hugo van Rhijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hugo van Rhijn

Hoe leer je van de camera te houden zodat de camera van jou gaat houden?

Hugo van Rhijn kent het antwoord op die vraag als geen ander.

Eerst een ander vraagje: waarom kent de ene helft van Nederland hem wel en de andere helft niet?

Het antwoord is eenvoudig: De eerste helft van zijn leven stond hij vóór de camera en de tweede helft stond hij eráchter.

Als verslaggever en later ook nieuwslezer bij het NOS-Journaal deed hij verslag van het grote en het kleine wereldnieuws.

Daarna begon hij een eigen video-produktiebedrijf voor ondernemingen. De laatste jaren reisde hij als interviewer en cameraman (samen met zijn vrouw die het geluid deed) de hele wereld over en presenteerde daarna zelf zijn reportages en documentaires op grote internationale conferenties voor financiële topmanagers.

En ondertussen zette hij in Brussel voor Fortis Merchant Banking een uniek MediaLab op. Met webcasting, video op mobiele telefoons, meer-talige DVD’s, sociale media, kortom het hele digitale spectrum van de 21ste eeuw.

Hugo van Rhijn is, zoals dat in het vakjargon heet, een multimedia guru. Iemand met een ongekend ruime ervaring en een zeer brede journalistieke basis. Een Nederlander die in Franstalig België woont – dus in het hart van Europa. Die aan zijn jarenlange correspondentschap voor de BBC een bijna perfect Engels overhield en ook nog televisie in Duitsland gemaakt heeft.

Hij kent beide kanten van de camera en hij brengt ze beide op het grote scherm. Hij laat Uw organisatie of bedrijf zien door de lens vóórop de camera, maar op het podium voor een groot publiek toont hij ook de áchterkant. Vaak is dat een heel grappige kant, soms is het – volgens de bekende uitdrukking – om te janken. Media-training mag je het ook best noemen, maar dan in een nogal onorthodoxe vorm. Of communicatie 3.0. In 14 prikkelende stellingen, kritisch en niet zonder zelfreflectie. Afgewisseld met anekdotes en vragen. Hoe leer je van de camera te houden zodat de camera van jou gaat houden? Waar floten voor het eerst de kogels om je oren (antwoord: in Drenthe). Hé hallo, waarom kijk je alsmaar naar bóven, ik zit hiér hoor! Bestaat er een onderscheid tussen halve waarheden en leugens? En – tot slot, onder de noemer PowerPoison – presenteren blijft een vak!

Hugo van Rhijn praat en denkt maar al te graag over mee over dat fascinerende vak.

Trouwens ook over de vraag hoe je een symposium een heel wat afwisselender vorm kunt geven. En vooral over hoe je een dag anders kunt afsluiten dan met de traditionele discussie achter de lange tafel en de vragen uit de zaal.

Hugo van Rhijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hugo van Rhijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hugo van Rhijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hugo van Rhijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Hugo van Rhijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hugo van Rhijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hugo van Rhijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hugo van Rhijn checken, een gratis optie plaatsen op Hugo van Rhijn en de boeking(en) van Hugo van Rhijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hugo van Rhijn, BOEKINGSBUREAU Hugo van Rhijn, BOEKINGSBURO Hugo van Rhijn, ENTERTAINMENTBUREAU Hugo van Rhijn, ENTERTAINMENTBURO Hugo van Rhijn, ARTIESTENBUREAU Hugo van Rhijn, BOEKINGSKANTOOR Hugo van Rhijn, IMPRESARIAAT Hugo van Rhijn, MUZIEKBURO Hugo van Rhijn, MUZIEKBUREAU Hugo van Rhijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hugo van Rhijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hugo van Rhijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hugo van Rhijn.

 

Offerte Hugo van Rhijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag