Eigenschappen Diana Matroos boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Diana Matroos boeken?

Diana Matroos boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Diana Matroos.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Diana Matroos.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Diana Matroos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diana Matroos plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Diana Matroos

Presentatrice van het RTL Z Nieuws

Diana Matroos is een van de vaste presentatoren van het RTL Z Nieuws op RTL 7, dé zakenzender van Nederland. In deze Nederlandse variant van CNN komt zowel business nieuws als algemeen nieuws aan de orde.

Diana’s kracht is haar scherpe analyse en onverstoorbaar rustige uitstraling tijdens het verslaan van de vele breaking news uitzendingen, zoals de aanslagen in Londen en de vliegramp in Tripoli. Het is die kracht en ervaring die ze ook meebrengt als ze tijdens een congres of seminar dagvoorzitter, moderator of interviewer is.

Diana komt zowel in een sociale als in een zakelijke omgeving goed tot haar recht. Haar analyse is scherp, haar houding menselijk. Daardoor stelt ze mensen op hun gemak om hun verhaal te doen en brengt ze ook een taai onderwerp tot leven. Dit doet ze door haar verfrissende uitstraling en haar gevoel voor urgentie. Diana’s professionele werkwijze kenmerkt zich door de snelheid waarmee ze zich elk onderwerp eigen maakt en tot de kern van het verhaal doordringt.

Diana Matroos is een ervaren journalist. Direct na haar afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam (CMV) is ze aan de slag gegaan bij een regionale zender. Al snel maakte ze in 1999 de overstap naar de landelijke zender RTL, waar ze het vaste gezicht werd van het primetime RTL 4 nieuwsprogramma 4-in-het-land. Dit programma ging vooral op zoek naar de menselijke verhalen achter het nieuws. Sinds 2004 is Diana vaste presentator van het RTL Z Nieuws. Sinds begin 2012 is zij ook een van de vaste presentatoren van BNR Nieuwsradio.

Diana Matroos is scherp, gedreven, onafhankelijk, empathisch en vooral authentiek. Ze heeft een voorliefde voor presentaties en interviews in het land, omdat ze op haar best is in de onverwachte directe interactie die ze met het publiek laat ontstaan.

Diana Matroos boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Diana Matroos.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Diana Matroos, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Diana Matroos en de eventuele overige kosten om een optreden van Diana Matroos mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Diana Matroos.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Diana Matroos. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Diana Matroos checken, een gratis optie plaatsen op Diana Matroos en de boeking(en) van Diana Matroos voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Diana Matroos, BOEKINGSBUREAU Diana Matroos, BOEKINGSBURO Diana Matroos, ENTERTAINMENTBUREAU Diana Matroos, ENTERTAINMENTBURO Diana Matroos, ARTIESTENBUREAU Diana Matroos, BOEKINGSKANTOOR Diana Matroos, IMPRESARIAAT Diana Matroos, MUZIEKBURO Diana Matroos, MUZIEKBUREAU Diana Matroos, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Diana Matroos, ARTIESTENBOEKINGSBURO Diana Matroos, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Diana Matroos.

Offerte Diana Matroos aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag