Bobbie Bodt

Eigenschappen Anna Nooshin boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anna Nooshin boeken?

Anna Nooshin boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anna Nooshin.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anna Nooshin.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anna Nooshin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anna Nooshin plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anna Nooshin

Extra informatie Anna Nooshin

Anna Nooshin (Iran, 18 december 1986) is modeblogger, YouTuber, presentatrice en actrice.

In 2011 richtte ze de succesvolle website NSMBL.nl op. NSMBL gaat over het leven en alles wat erbij hoort. Mode, liefde, eten, emotie en kunst: als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL waardig. Dagelijks worden hier meerdere artikelen geplaatst om de lezer te inspireren.

In april 2015 startte Anna haar eigen YouTube kanaal, waarmee ze al meer dan 255.000 abonnees heeft weten te generen. Op haar YouTube kanaal geeft ze je wekelijks een kijkje in haar persoonlijke leven aan de hand van een vlog en plaatst ze een fashion, lifestyle of beauty video.

Anna staat bekend om haar pure simpele stijl en haar liefde voor Belgische, Franse en Scandinavische labels. In april 2015 verscheen haar eerste boek On Top, een bestseller. On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Haar tweede boek, On life, is inmiddels ook een feit en tevens een bestseller.

Anna zit regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard als lifestyledeskundige, is jurylid van Hollands Next Top Model 2016 en was ook een van de deelnemers van Expeditie Robinson dat jaar.

Anna heeft in samenwerking met Hunkemöller een lingerie -en een swimwear lijn ontworpen. Deze gingen beide als warme broodjes over de toonbank en waren binnen no-time uitverkocht.

Anna Nooshin en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Anna Nooshin boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anna Nooshin. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anna Nooshin, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Anna Nooshin inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anna Nooshin.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Anna Nooshin aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag