Yara Michels boeken

Eigenschappen Yara Michels boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Yara Michels boeken?

Yara Michels boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yara Michels.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yara Michels.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yara Michels ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yara Michels plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yara Michels

Extra informatie Yara Michels

Yara Michels is modeblogger. Haar girlpower-motto onderscheidt haar van andere modebloggers. Met de nadruk op mode en carrière geeft Yara met haar blog Chapter Friday een kijkje achter de schermen in de mode industrie. Een blog die ze zomaar op een dag begon op haar studentenkamer, maar die inmiddels duizenden volgers heeft van over de hele wereld, en in 2014 de prestigieuze Bloglovin’ Award in de wacht sleepte. Yara is een gewilde en ervaren spreker en inspireert duizenden mensen over bloggen, social media, en mode op events voor onder meer Zalando, Unilever en Hema.

Yara Michels en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Yara Michels boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yara Michels. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yara Michels, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Yara Michels inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yara Michels.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Yara Michels aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag