Teske de Schepper

Eigenschappen Teske de Schepper boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Teske de Schepper boeken?

Teske de Schepper boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Teske de Schepper.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Teske de Schepper.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Teske de Schepper ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Teske de Schepper plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Teske de Schepper

Extra informatie Teske de Schepper

Teske de Schepper begon op haar dertiende met het delen van haar leven op internet. Op haar vijftiende was ze al een van Nederlands bekendste vloggers en vanaf haar achttiende besloot Teske ook haar muzikale droom na te jagen.

Dat gaat niet onverdienstelijk: Winnaar van de Xite Kickstarter Award, Spotify Spotlight Artist 2016 en Beste Cover artiest bij Giel (3FM). Met haar liveband stond Teske twee avonden in een uitverkochte Pandora zaal (Tivoli), en op Noorderslag. In 2017 volgt Paradiso en festivals als Indian Summer en Concert at Sea. Haar single ‘Opnieuw’ bereikte onlangs de grens van 1 mln views.
Op muzikaal vlak werkt Teske samen met Leon Palmen (Martin Garrix e.a.), Boaz van de Beats, Mr Polska,
Opposites en Memru Rejaan (Kenny B, Anouk).
Recente webseries van Teske zoals Hartjes en Teske & Co worden massaal bekeken en daarin zien we Teske’s avonturen en de bijzondere band met haar volgers.

Boek deze Maker voor:
Lezingen | Panels | Meet & Greet | Q & A |
Optredens (Teske treedt op met liveband en op aanvraag in kleine bezetting)

Teske de Schepper en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Teske de Schepper boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Teske de Schepper. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Teske de Schepper, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Teske de Schepper inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Teske de Schepper.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Teske de Schepper aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag