Koen Kardashian boeken

Eigenschappen Koen Kardashian boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Koen Kardashian boeken?

Koen Kardashian boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Koen Kardashian.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Koen Kardashian.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Koen Kardashian ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Koen Kardashian plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Koen Kardashian

Extra informatie Koen Kardashian

Koen van Dijk behoort sinds zijn ontdekking door Rutger Castricum in het Powned programma ‘Niet lullen maar Poetsen’ tot de meest snel groeiende influencers van dit moment. Koen is een van de opvallendste deelnemers van het SBS6 televisieprogramma ‘Queens of the Jungle’, z’n dagelijkse posts op Instagram worden massaal bekeken en z’n plaat ‘Met je Prada’s in de Modder’ is DE YouTube-hit van dit moment. Koen is hot!

Koen van Dijk (24) is op z’n zachts gezegd ‘een opvallende verschijning’. Sinds hij met z’n ‘zusje’ Gigi te zien was bij Powned is z’n carriere in een stroomversnelling geraakt. Koen’s excentrieke manier van leven zorgt dagelijks voor menig ooohh en aaahhh’s maar hij geniet er met volle teugen van. Dit is Koen Kardashian!

De afgelopen maanden is Koen veelvuldig in de media te zien geweest. Zo was hij onder andere te gast bij Carlo’s TV Café, RTL Koffietijd, RTL live en Powned. Inmiddels is Koen een veelgevraagd visagist/stylist en presentator voor de meest uiteenlopende opdrachten.

Koen is wekelijks te zien in het spraakmakende SBS6 televisieprogramma ‘Queens of the Jungle’ waarin de ‘Queens’ proberen te overleven in de jungle van Panama. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro en dat is aan Koen vanzelfsprekend uitstekend besteed! Gaat Koen het redden? Wordt vervolgd.

Maar er is meer: Koen heeft onlangs z’n eerste plaat gereleased. ‘Met je Prada’s in de Modder’ is DE Youtube-sensatie van dit moment en heeft een heuse hurricane doen losbarsten in de media. Het AD, Quotenet, Grazia, Shownieuws, RTL Boulevard en Radio Veronica zijn bijvoorbeeld gelijk aangehaakt.

Wordt dit DE hit van het najaar? Als het aan Koen ligt vast en zeker want ook dat is de echte Koen Kardashian!

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een eigen online serie en een vervolg op televisie, maar daarover wordt binnenkort veel meer bekendgemaakt.

Koen Kardashian en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Koen Kardashian boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Koen Kardashian. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Koen Kardashian, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Koen Kardashian inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Koen Kardashian.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Koen Kardashian aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag