Kaj van der Ree boeken

Eigenschappen Kaj van der Ree boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Kaj van der Ree boeken?

Kaj van der Ree boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Kaj van der Ree.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Kaj van der Ree.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Kaj van der Ree ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Kaj van der Ree plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Kaj van der Ree

Extra informatie Kaj van der Ree

Kaj (1992) maakte zijn debuut op YouTube in 2013 toen hij zijn eigen kanaal startte. Op dit kanaal kan hij zijn passie en creatieve ei kwijt als video maker. In 2014 begon hij samen met twee vrienden het bekende kanaal ZU5E YouTube kanaal. Al snel werd Kaj ontdekt door RTL MCN en presenteerde Kaj sindsdien video’s op de online kanalen Concentrate en Concentrate Bold. Zo reisde Van der Ree In 2017 af naar Indonesië om een documentaire te maken voor Kidsright en liep hij later in het jaar een dag mee met een dakloze jongere om zijn situatie in kaart te brengen. Tevens maakte hij met RTL diverse online formats als ‘Nachtbrakers’, ‘Zie ze liegen’ en ‘Matennaaiers’.

Ook in radio land werd Kaj al snel opgemerkt. Er ontstond een samenwerking tussen BNNVARA en van der Ree. Kaj kreeg zijn eigen 3FM nachtshow in de nacht van vrijdag-op zaterdagnacht en zaterdag-op-zondagnacht.
In 2017 presenteerde Kaj voor diezelfde omroep ‘3op Reis Midweek.’

Dat Kaj niet op zijn mondje is gevallen, is In datzelfde jaar gebleken toen hij deelnam aan ‘The Roast of Giel Beelen’, uitgezonden op Comedy Central.

Op zijn sociale platformen werkte Kaj samen met merken en organisaties als ABN Amro ‘Tikkie’, Ministerie van Defensie, Nestlé en Thuisbezorgd.

Kaj van der Ree en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Kaj van der Ree boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Kaj van der Ree. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Kaj van der Ree, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Kaj van der Ree inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Kaj van der Ree.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Kaj van der Ree aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag