Furtjuh boeken

Eigenschappen Furtjuh (Rutger Vink) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Furtjuh (Rutger Vink) boeken?

Furtjuh (Rutger Vink) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Furtjuh (Rutger Vink).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Furtjuh (Rutger Vink).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Furtjuh (Rutger Vink) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Furtjuh (Rutger Vink) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Furtjuh (Rutger Vink)

Extra informatie Furtjuh (Rutger Vink)

Furtjuh (Rutger Vink) is DE variété artiest van de YouTube wereld. Dit multi-talent voelt zich een vis in het water als presentator, zanger en spreker. In alle rollen weet hij het publiek te raken en vermaken. In 2015 wordt Rutger benoemd tot “Beste Mannelijke YouTuber” en “Beste Komedie YouTuber” bij de VEED Awards. In 2016 maakte Rutger zijn eigen theatershow onder de titel “Alles voor de views”. Met twee uitverkochte edities in de Jaarbeurs was dit de ideale opwarmer voor zijn tour langs grote theaters in 2017. Rutger Vink is hard op weg om de volgende grote entertainer van Nederland te worden.

Boek deze Maker als:
Presentator | Moderator | Zanger
Spreker | Inspirator | Meet & Greet

Furtjuh (Rutger Vink) en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Furtjuh (Rutger Vink) boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Furtjuh (Rutger Vink). Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Furtjuh (Rutger Vink), onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Furtjuh (Rutger Vink) inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Furtjuh (Rutger Vink).

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Furtjuh (Rutger Vink) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag