Mr. Probz

Eigenschappen Mr. Probz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Mr. Probz boeken?

Mr. Probz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Probz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mr. Probz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mr. Probz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mr. Probz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Mr. Probz

Extra informatie Mr. Probz

Biografie Mr. Probz
Dennis Princewell Stehr is te zien in de eerste Nederlandse hiphopfilm, “De Bolletjes Blues”. Het nummer uit die film,  “Welkom In Ons Leven”, levert hem in 2006 een notering in de tipparade op.

Twee jaar later krijgt hij zijn eerste prijs als zijn samenwerking met Winne, “Begrijp Me Niet Verkeerd”, een State Award ontvangt voor beste video. Twee jaar later komt Mr Probz opnieuw in het middelpunt van de belangstelling als de rapper in 2010 betrokken is bij een schietpartij. Zijn single “Meisje Luister”, dat hij samen met Kleine Viezerik maakte, scoort in het hiphop-circuit.

In 2013 maakt hij, samen met The Opposites, “Sukkel Voor De Liefde” tot zijn eerste notering in de Top 40. De single haalt net niet de top 10. Later dat jaar verschijnt zijn debuutalbum “The Treatment”, waarvan “Waves” (#6) zijn eerste solo-hit is in de Top 40.

 

In 2014 verschijnt Waves in een remix-uitvoering van Robert Schulz. Met die versie is Mr Probz ook buiten ons land succesvol. De single bereikt de eerste plaats in Duitsland en komt ook in Denemarken in de top 3 terecht. Ook scoort Probz in de Verenigde Staten met het nummer en bereikt hij in november van 2014 daar de 19e plaats.
Mr. Probz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mr. Probz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mr. Probz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mr. Probz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mr. Probz en de eventuele overige kosten om een optreden van Mr. Probz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mr. Probz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mr. Probz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mr. Probz checken, een gratis optie plaatsen op Mr. Probz en de boeking(en) van Mr. Probz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mr. Probz, BOEKINGSBUREAU Mr. Probz, BOEKINGSBURO Mr. Probz, ENTERTAINMENTBUREAU Mr. Probz, ENTERTAINMENTBURO Mr. Probz, ARTIESTENBUREAU Mr. Probz, BOEKINGSKANTOOR Mr. Probz, IMPRESARIAAT Mr. Probz, MUZIEKBURO Mr. Probz, MUZIEKBUREAU Mr. Probz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mr. Probz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mr. Probz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mr. Probz.

 

Offerte Mr. Probz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag