Girlys Blog boeken

Eigenschappen Girlys Blog boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Girlys Blog boeken?

Girlys Blog boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Girlys Blog.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Girlys Blog.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Girlys Blog ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Girlys Blog plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Girlys Blog

Extra informatie Girlys Blog

Hoi Girlys, wij zijn Jade en Gina en zijn in 2015 begonnen met een instagramm account genaamd Girlys blog. We hadden al snel veel leden en hadden met onze ouders afgesproken dat we bij 5000 volgers ook een YouTube kanaal mochten beginnen. In maart 2016 was het zover en maakten we onze eerste vakantie vlog. Sindsdien is het snel gegaan met ons.
In 2017 werden we door Veed genomineerd voor beste nieuwkomer in de categorie YouTube. Maakten we een filmpje met MeisjeDjamila en haalden we 100.000 volgers op zowel instagramm als op YouTube, Bovendien ontvingen we de zilveren Playbutton van YouTube. Ook waren we aanwezig bij het Tina Festival en hadden we meet & greets met veel fans.
In 2018 haalden we al snel de 200.000 YouTube volgers en waren we genomineerd door Veed in de categorie beste YouTube kanaal van Nederland. Tijdens de Kids Choice Awards van Nickelodeon wonnen we bovendien de prijs voor favoriete internet ster Nederland en Belgie.
Dit alles hadden we natuurlijk nooit kunnen bereiken zonder jullie!! We zijn ontzettend blij en trots dat jullie onze video’s en foto’s zo leuk vinden en hopen dit nog heel lang te kunnen doen!

Girlys Blog en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

Girlys Blog boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Girlys Blog. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Girlys Blog, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

Girlys Blog inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Girlys Blog.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte Girlys Blog aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag