FC Roelie boeken

Eigenschappen FC Roelie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

FC Roelie boeken?

FC Roelie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van FC Roelie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van FC Roelie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van FC Roelie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van FC Roelie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van FC Roelie

Extra informatie FC Roelie

YOO WADDUP GASTEN!!!!” Ik ben Raoul en ik speel alweer 15 jaar lang FIFA. Inmiddels ben ik redelijk goed geworden in dit voetbal spelletje en wil mijn kennis gebruiken om jullie beter te maken!! Op dit kanaal probeer ik jullie dan ook meerdere malen per week de beste FIFA content te brengen!! Ik speel FIFA 18 Ultimate Team op mijn PS4 en Xbox One neem dit op met mijn Elgato Game Capture. Met mijn series wil ik jullie niet alleen vermaken maar ook helpen beter te worden in FIFA. Er zullen ook genoeg pack openings, Squad Builders en video’s met de grootste Nederlandse FIFA YouTubers te vinden zijn (hun kanalen staan rechts op je beeldscherm) Abonneer op mijn kanaal voor FIFA video’s en volg me op Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van alles dat met mijn kanaal te maken heeft!

FC Roelie en andere YouTubers, Tiktokkers, Influencers, Vloggers en Rappers zijn vaak in te huren voor een Meet & Greet, Q&A (question & answer), foto-moment en soms een Workshop en/of optreden.

FC Roelie boeken of inhuren?

Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van FC Roelie. Wil je extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van FC Roelie, onze accountmanagers informeren je graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, crowdcontrol, optionele verzekering, btw-%): info@buro2010.nl – 036-7600140.

FC Roelie inzetten in een campagne of actie? Neem dan contact op met ons online-marketing en YouTubers Agency (Alpaca Agency); gespecialiseerd in Viral Branding en Special Concepts info@alpaca-agency.nl – 036-7600146.

Alpaca Agency


Over BURO2010:

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, youtubers, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van FC Roelie.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen je vaak binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor jou ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor je administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wil je meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoek je een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van jouw festival event? info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

 

Offerte FC Roelie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag