Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Chiquita Welmerink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Chiquita Welmerink boeken?

Chiquita Welmerink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Chiquita Welmerink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Chiquita Welmerink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Chiquita Welmerink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chiquita Welmerink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Chiquita Welmerink

Oprichtster van opleidingsinstituut WEL-COM

Chiquita Welmerink is geboren in 1959 als tweede dochter in een gezin van vier dochters. Zij groeide op in een dorp in Twente, op het platteland. Zij kijkt terug op een onbezorgde, sportieve (hockey) jeugd.

Net gestart met haar studie rechten in Utrecht veranderde haar onbezorgde leven door het overlijden van haar vader in 1980. Zij heeft dit (onbewust) als een groot onrecht ervaren.

Een pijnlijke gebeurtenis die je niet kunt voorkomen maar de behoefte om iets tegen onrecht te doen was groot. Als rechter zou zij daaraan kunnen bijdragen…

Het gevoel van onrecht en onmacht werd verergerd toen Chiquita’s oudste zus, in 1982 overleed nadat kort daarvoor haar zoon was geboren.

Een grotere tegenstrijdigheid had Chiquita niet eerder meegemaakt. Haar aanvankelijke wens om rechter te worden veranderde naar die van advocaat. Als Jeanne d’Arc en Don Quichote kon Chiquita de barricaden op om het onrecht te bestrijden. Het bleek een strijd tegen windmolens.

Vanaf 1984 heeft Chiquita als advocaat gewerkt en kennis gemaakt met vele facetten van het recht. Met name in familiekwesties heeft zij zich echter machteloos gevoeld. Pijnlijke situaties waarin de strijd onoplosbaar leek en waar een wetboek geen uitkomst biedt. Ook al win je een strijd. Er is ook een verliezer. Heet gevoel van recht vind je niet in een

wetboek.

Zij specialiseerde zich in de zakelijke praktijk. Als curator heeft zij vele faillissementen behandeld en afgewikkeld. Daarnaast was zij docent failissementsrecht voor advocaten. Uiteindelijk wilde zij meer betekenen voor mensen en minder met dikke dossiers bezig zijn. Door diverse opleidingen (1998) op het gebied van transformatieve communicatie ontdekte Chiquita dat conflicten op te lossen zijn zonder wetboek. Zij kon ineens wel iets betekenen in situaties die voorheen uitzichtloos leken. Wanneer de angel uit een conflict is ontstaat er weer vrijheid en een ruimte waarin alles mogelijk is. Voor Chiquita heel vervullend om te doen. Communiceren over datgene waar het echt over gaat. Met elkaar in plaats van langs elkaar. Zij besloot het roer om te gooien en werd (transformatief) mediator coach. Chiquita heeft haar eigen opleidingsinstituut (WEL-COM) en geeft vanaf 2002 lezingen en trainingen op het gebied van transformatieve communicatie, mediation en coaching. Deelnemers aan de opleidingen zijn o.m. werkzaam in het bedrijfsleven, gezondheidszorg, advocatuur, onderwijs, accountancy, (financiële) dienstverlening…… mensen die willen leren hoe ze uit conflictsituaties kunnen komen op een effectieve en duurzame manier, voor zichzelf en anderen. Win-win!

Chiquita is … een gewoon mens met een buitengewoon commitment om verschil te maken zodat mensen zich vrij en verbonden voelen.

Chiquita Welmerink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Chiquita Welmerink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Chiquita Welmerink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Chiquita Welmerink en de eventuele overige kosten om een optreden van Chiquita Welmerink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Chiquita Welmerink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Chiquita Welmerink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Chiquita Welmerink checken, een gratis optie plaatsen op Chiquita Welmerink en de boeking(en) van Chiquita Welmerink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Chiquita Welmerink, BOEKINGSBUREAU Chiquita Welmerink, BOEKINGSBURO Chiquita Welmerink, ENTERTAINMENTBUREAU Chiquita Welmerink, ENTERTAINMENTBURO Chiquita Welmerink, ARTIESTENBUREAU Chiquita Welmerink, BOEKINGSKANTOOR Chiquita Welmerink, IMPRESARIAAT Chiquita Welmerink, MUZIEKBURO Chiquita Welmerink, MUZIEKBUREAU Chiquita Welmerink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Chiquita Welmerink, ARTIESTENBOEKINGSBURO Chiquita Welmerink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Chiquita Welmerink.

 

Offerte Chiquita Welmerink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag