Eigenschappen Ilona Hofstra boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ilona Hofstra boeken?

Ilona Hofstra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ilona Hofstra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ilona Hofstra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ilona Hofstra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ilona Hofstra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Ilona Hofstra

Tv-journalist

Ilona Hofstra is inzetbaar op veel terreinen: als dagvoorzitter en discussieleider, tv-programmamaker- en presentator en mediatrainer. Als actualiteitenverslaggever was ze gewend zich snel te verdiepen in thema’s en onderwerpen. Daarnaast heeft ze als interviewer en presentator een eigen stijl, die vaart en diepgang combineert. Levendig en interactief is de sfeer in de zaal, als zij uw debat of dialoog leidt.

U kent haar, omdat ze jaren voor de IKON tv-reportages maakte en ook presenteerde. Wekelijks ziet u haar als ‘gezicht’ van de Stichting Wilde Ganzen.

Ze is actief en betrokken bij organisaties als Stichting Max Havelaar, Social Venture Network, WorldGranny en Travel Foundation (duurzaam toerisme). In de rol van bestuurslid draagt ze bij aan de exposure van duurzame ontwikkeling. Dat thema heeft haar speciale belangstelling en expertise.

Ilona Hofstra begon bij Veronica in de jaren tachtig. Ze maakte en presenteerde er tv programma’s over gezondheid en sport en maakte tv-reportages voor de actualiteiten van ‘Nieuwslijn’. Ze presenteerde nationale tv programma’s zoals ‘Eén voor Afrika’ en ‘Afrika Nu’. In 1994 stapte ze over naar de IKON. Inmiddels is ze zelfstandig werkend.

Regelmatig wordt Ilona gevraagd als voorzitter op symposia op het gebied van management en leiderschap. Ze reikt met plezier een prijs uit aan de meest innovatieve zorgorganisatie of interviewt de Zorgmanager van het Jaar. Maatschappelijke discussies doet ze graag. Zij leidde onder andere het debat over genen-technologie en de maatschappelijke gevolgen daarvan bij het Rathenau Instituut. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam ontwikkelen en ontwikkelingssamenwerking zijn thema’s waar zij zich veel mee bezig houdt. Opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld ASN bank, Oxfam Novib, NCDO, Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling, Enexis en duurzame energie, Triodos Bank  en het Nationaal Sustainability Congres..

Ilona Hofstra haalt het beste uit uw bijeenkomst.

Ilona Hofstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ilona Hofstra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ilona Hofstra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ilona Hofstra en de eventuele overige kosten om een optreden van Ilona Hofstra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ilona Hofstra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ilona Hofstra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ilona Hofstra checken, een gratis optie plaatsen op Ilona Hofstra en de boeking(en) van Ilona Hofstra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ilona Hofstra, BOEKINGSBUREAU Ilona Hofstra, BOEKINGSBURO Ilona Hofstra, ENTERTAINMENTBUREAU Ilona Hofstra, ENTERTAINMENTBURO Ilona Hofstra, ARTIESTENBUREAU Ilona Hofstra, BOEKINGSKANTOOR Ilona Hofstra, IMPRESARIAAT Ilona Hofstra, MUZIEKBURO Ilona Hofstra, MUZIEKBUREAU Ilona Hofstra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ilona Hofstra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ilona Hofstra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ilona Hofstra.

 

Offerte Ilona Hofstra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag