Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Richard van Houten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Richard van Houten boeken?

drs. Richard van Houten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Richard van Houten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Richard van Houten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Richard van Houten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Richard van Houten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Richard van Houten

Adviseur op het gebied van management, communicatie en commercie

Richard van Houten heeft een achtergrond in de horeca en als topmarketeer bij verschillende multinationals. Hij werkte bij het Zweedse Holmen Packaging, het Zwitserse Nestlé (Nescafe, KitKat, Buitoni, Nestea, Nespresso) en de Nederlandse grootbedrijven KBB-Vendex en Bols International (jenevers en likeuren). Daarna werd hij succesvol ondernemer, die jaarlijks zijn omzet fors verhoogt.

Nu adviseert Richard bedrijven op het gebied van management, communicatie en commercie. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld tot een begenadigd en enthousiast spreker en trainer over deze onderwerpen. Richard vertelt beeldend, pakkend en confronterend wat wél en niet werkt. Door zijn vele intrigerende voorbeelden zorgt hij ervoor dat zijn lezingen nog lange tijd effect sorteren. Hij zegt wat velen denken maar niet durven zeggen.

Richard van Houten publiceert regelmatig op Internet (communicatie) portals, schrijft ludieke columns over ‘communicatieve blunders in de praktijk’ en heeft een 8-tal readers en 2 bundels uitgebracht: ‘De klant snapt me niet…’, ‘Zelfverzekerd en succesvol netwerken’, ‘Uw eigen X-Factor creëren’, ‘Effectieve verkoop afsluit technieken’, ‘De 30 slimste tijdbesparingadviezen’, et cetera

Tijdens een trainingof presentatie van Richard van Houten passeren in een sneltreinvaartvele ludieke situaties in werk en privé de revue. Hij maakt bekende communicatiemisverstanden beeldend in bijvoorbeeld: ‘het verhaal van de Siberische Koe’, de onzichtbare kip, ‘waarom men niet geïnteresseerd is in uw vakantieverhalen’, de ober die de gast negeert,‘de ober die niet begrijpt waarom hij geen fooi krijgt’ en de argwanende winkelverkoper.

Richard neemt u mee naar uw eigen privé situaties bij vrienden en familie. Wanneer heeft de ander een fantastische avond als u bij hen bent? Het antwoord daarop is even verrassend als ontnuchterend…. 

Alle voorbeelden monden uit in het inzicht dat u krijgt over ‘hoe mensen in elkaar zitten’ en hoe u uiteindelijk méér gedaan krijgt bij andere mensen. En op een zodanige manier waarmee u bij hen tegelijk waardering en respect oogst.  U zult na deze dag nooit meer dezelfde zijn. Uw kijk op de mens is veranderd en daarmee uw kijk op communiceren…

drs. Richard van Houten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Richard van Houten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Richard van Houten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Richard van Houten en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Richard van Houten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Richard van Houten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Richard van Houten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Richard van Houten checken, een gratis optie plaatsen op drs. Richard van Houten en de boeking(en) van drs. Richard van Houten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Richard van Houten, BOEKINGSBUREAU drs. Richard van Houten, BOEKINGSBURO drs. Richard van Houten, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Richard van Houten, ENTERTAINMENTBURO drs. Richard van Houten, ARTIESTENBUREAU drs. Richard van Houten, BOEKINGSKANTOOR drs. Richard van Houten, IMPRESARIAAT drs. Richard van Houten, MUZIEKBURO drs. Richard van Houten, MUZIEKBUREAU drs. Richard van Houten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Richard van Houten, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Richard van Houten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Richard van Houten.

 

Offerte drs. Richard van Houten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag