Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Jan Koedijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Jan Koedijk boeken?

Erik Jan Koedijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Jan Koedijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Jan Koedijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Jan Koedijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Jan Koedijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Jan Koedijk

Focus is the magic word

Erik Jan is een energieke en gedreven persoonlijkheid. Hij heeft zich ontwikkeld tot een business professional die sales marketing kennis en scherpte feilloos combineert met een diepgaande kennis van (internet) technologie. Hij deelt graag met anderen.

Zijn gevoel voor en interesse in gaming, innovatie, communicatie, social integration en sociale- en virtuele media maakt hem een graag geziene gast in visionaire brainstorms, workshops en (keynote) presentaties. Ook is Erik Jan een waardevolle gesprekpartner in veranderings- of verbeteringsprocessen, vooral wanneer het hiërarchische organisaties betreft.

Zijn ervaring dekt het gehele spectrum dat aan de basis staat van een solide go-to-market; marketing, sales en communicatie, van strategische vraagstukken tot de implementatie ervan.

Erik Jan heeft tot 2007 voor verschillende internationale organisaties gewerkt waaronder Nokia waar hij verantwoordelijke was voor de Channel Marketing in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Hij heeft de communicatie naar de eindklant toe door de distributiekanalen van Nokia heen gebracht en heeft kennisaccreditatie geïntroduceerd binnen de verkoopkanalen in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Erik Jan lanceerde de eerste Webshop via Internet al in 1994 en heeft de eerste internationale integraties van virtuele werelden zoals Second Life en Sociale Media zoals OpenBC (tegenwoordig Xing), Facebook, LinkedIN en Twango reeds in 2005 succesvol gedaan binnen verschillende kanalen. Alles volledig op elkaar afgestemd en bewezen succesvol.

Tegenwoordig is Erik Jan managing partner van Y-People. Een organisatie die hij met Arko van Brakel en Sander Hoeken is gestart om bedrijven top-down te ondersteunen bij het worden van de meest klantcentrische onderneming. Echt de dialoog met de klant aan gaan en ook het DNA van de onderneming online brengen is wat het drietal gepassioneerd implementeert.

Dat Sociale Media tegenwoordig niet meer weg te denken zijn weten we. Binnen organisaties kan men op diverse manieren met elkaar en met de doelgroep communiceren, steeds vaker ook via de nieuwe media. Maar hoe nieuw en sociaal zijn nieuwe media eigenlijk? En hoe implementeer je ze succesvol binnen de processen van de onderneming?

Tijdens (keynote) presentaties amuseert Erik Jan het publiek door op luchtige wijze te vertellen over de manier waarop het communiceren momenteel verandert. Vanzelfsprekend komen Sociale Media aan bod, maar het is geen primair doel net zoals Sociale Media nooit het doel op zich mogen zijn.

Onderwerpen die Erik Jan de revue laat passeren zijn bijvoorbeeld de overeenkomsten tussen de Telex en Twitter. Hoe belangrijk is het om intern in de onderneming en samen met de eventueel aanwezige partners als “iedereen voor de klant” te gaan. Samen voor de klant gaan betekent gepassioneerd een merk uitdragen, trots zijn en vooral jezelf zijn. Sociale Media zijn niet sociaal, mensen wel! Erik Jan presenteert vanuit een heel ander perspectief dan u gewend bent. Hij besteedt bijvoorbeeld ook aandacht aan de verschillen tussen de generaties X, Y en Z. Mobiel blijft ook niet buiten beschouwing: hij geeft zijn visie op de doorbraak van Apple in de smartphone markt en waarom Nokia het niet zag aankomen. Tenslotte nog een kijk in de toekomst: wat is er nog allemaal te verwachten in de komende jaren en blijft Facebook wel bestaan…

Erik Jan’s visie en praktische ervaring met het bouwen van communities en het “mobile” worden van menige markt maakt een stroom aan passie bij hem los en dat ziet u. Erik Jan geeft bedrijven en instellingen ook advies, hij licht regelmatig sales marketingplannen door en geeft interessante en inspirerende workshops. Onderwerpen variëren; echter altijd staat de klant centraal! Met zijn ruime internationale kanaalstrategie ervaring is hij ook een waardevolle sparringpartner op directieniveau.

Wanneer u een presentatie of workshop van Erik Jan heeft bijgewoond, bent u geïnspireerd om met al de verschillende generaties binnen uw doelgroep(en) op een juiste manier te communiceren. Het publiek begrijpt waarom Social Media wordt overhyped maar geen hype is en waarom ieder bedrijf de plicht heeft om te participeren in nieuwe communicatiekanalen. Erik Jan vertelt geen snel marketing verhaal, hij maakt het herkenbaar en toepasbaar in presentaties van 60 of 90 minuten.

Erik Jan Koedijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Jan Koedijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Jan Koedijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Jan Koedijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Jan Koedijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Jan Koedijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Jan Koedijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Jan Koedijk checken, een gratis optie plaatsen op Erik Jan Koedijk en de boeking(en) van Erik Jan Koedijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Jan Koedijk, BOEKINGSBUREAU Erik Jan Koedijk, BOEKINGSBURO Erik Jan Koedijk, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Jan Koedijk, ENTERTAINMENTBURO Erik Jan Koedijk, ARTIESTENBUREAU Erik Jan Koedijk, BOEKINGSKANTOOR Erik Jan Koedijk, IMPRESARIAAT Erik Jan Koedijk, MUZIEKBURO Erik Jan Koedijk, MUZIEKBUREAU Erik Jan Koedijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Jan Koedijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Jan Koedijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Jan Koedijk.

 

Offerte Erik Jan Koedijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag