Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Feike Cats boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Feike Cats boeken?

Feike Cats boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Feike Cats.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Feike Cats.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Feike Cats ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Feike Cats plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Feike Cats

Klantgerichtheid staat voor plezier!

Klantgerichtheidexpert Feike Cats is directeur van ‘Houden van Klanten’ en schrijver van de boeken ‘Theorie bestaat niet! (2004)’ en ‘Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme (2013)’. De boeken gaan over Klantgerichtheid in de praktijk. Ze staan vol met tips trucs die direct toepasbaar zijn. Feike Cats wordt veel gevraagd voor het verzorgen van workshops, presentaties en trainingen. Tevens ondersteunt hij organisaties, profit en non-profit, die werk willen maken met het verbeteren van de Klantgerichtheid, of zoals hij het noemt ‘Klanthousiasme’, om zodoende meer uit bestaande Klanten te halen.

Uitgangspunt van Cats is dat de Klant enthousiast moet zijn (dat is volgens hem veel meer dan tevreden) zodat hij of zij het leuk vindt om anderen naar de organisatie te verwijzen waar men naar Klant is. Dat ze dus als ambassadeur optreden. Cats vindt dat organisaties veel meer moeten kijken naar de complimenten die ze krijgen en dat ze daarvan juist kunnen leren. Hij gelooft dat enthousiaste medewerkers de resultaten sterk verbeteren. Cats begeleidt voor veel organisaties ambassadeursprogramma’s. Niet voor niets schrijft hij Klant altijd met een hoofdletter en gelooft hij heilig dat betere Klantgerichtheid altijd leidt tot meer werkplezier en een beter resultaat.

Feike Cats boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Feike Cats.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Feike Cats, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Feike Cats en de eventuele overige kosten om een optreden van Feike Cats mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Feike Cats.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Feike Cats. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Feike Cats checken, een gratis optie plaatsen op Feike Cats en de boeking(en) van Feike Cats voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Feike Cats, BOEKINGSBUREAU Feike Cats, BOEKINGSBURO Feike Cats, ENTERTAINMENTBUREAU Feike Cats, ENTERTAINMENTBURO Feike Cats, ARTIESTENBUREAU Feike Cats, BOEKINGSKANTOOR Feike Cats, IMPRESARIAAT Feike Cats, MUZIEKBURO Feike Cats, MUZIEKBUREAU Feike Cats, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Feike Cats, ARTIESTENBOEKINGSBURO Feike Cats, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Feike Cats.

 

Offerte Feike Cats aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag