Eigenschappen Marc van der Linden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marc van der Linden boeken?

Marc van der Linden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marc van der Linden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marc van der Linden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marc van der Linden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marc van der Linden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marc van der Linden

Royaltydeskundige

Marc van der Linden (Vught, 6 oktober 1969) is een Koninklijk Huis-deskundige en hoofdredacteur van de tijdschriften Royalty en Weekend. Van der Linde schreef verschillende, zeer succesvolle boeken over ‘royals’ en was werkzaam voor onder meer SBS 6 en de TROS. Hij schreef duizenden artikelen over het de Nederlandse koninklijke familie en buitenlandse royals voor een groot scala van tijdschriften in binnen- en buitenland, waaronder HP de Tijd, Esquire, AvantGarde, Weekend, Glossy, Bunte, The Daily Mail.

In april 2007 verscheen een boek over prinses Máxima. In 2011 verscheen een boek over prins Bernhard: De vrouwen van Prins Bernhard. Daarin onthulde hij het bestaan van een vermeende derde buitenechtelijke dochter van prins Bernhard, Mildred Zijlstra, Zij nam zelf het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Het boek werd binnen mum van tijd een heuse bestseller. Al na drie weken was er een vijfde druk van het boek, iets wat maar zelden voorkomt bij Nederlandse publicaties.

Naast zijn werk voor printmedia is Marc van der Linden inmiddels ook een bekend televisiegezicht. Hij was in de Verenigde Staten te zien in de serie Meet the Royals op het Arts Entertainment Network en werkte als vaste koningshuisdeskundige voor RTL Deutschland’s Punkt 12 en Mittags Magazine. Hij is sinds 2002 naast Peter van der Vorst vaste royaltydeskundige in het team van RTL Boulevard.

Marc van der Linden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marc van der Linden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marc van der Linden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marc van der Linden en de eventuele overige kosten om een optreden van Marc van der Linden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marc van der Linden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marc van der Linden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marc van der Linden checken, een gratis optie plaatsen op Marc van der Linden en de boeking(en) van Marc van der Linden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marc van der Linden, BOEKINGSBUREAU Marc van der Linden, BOEKINGSBURO Marc van der Linden, ENTERTAINMENTBUREAU Marc van der Linden, ENTERTAINMENTBURO Marc van der Linden, ARTIESTENBUREAU Marc van der Linden, BOEKINGSKANTOOR Marc van der Linden, IMPRESARIAAT Marc van der Linden, MUZIEKBURO Marc van der Linden, MUZIEKBUREAU Marc van der Linden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marc van der Linden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marc van der Linden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marc van der Linden.

 

Offerte Marc van der Linden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag