Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Denis Heylen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Denis Heylen boeken?

Denis Heylen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Denis Heylen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Denis Heylen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Denis Heylen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Denis Heylen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Denis Heylen

Oprichter van Heylen Meubelgroep

Denis Heylen werd geboren in Bocholt, Belgisch Limburg. Hij volgde daar de lagere school. Hij behaalde het diploma van onderwijzer in 1962 in de Normaalschool in Maasmechelen.

Gedurende 2 jaar was hij onderwijzer in Bree en in Antwerpen. Hij vervulde zijn legerdienst in 1964/1965, met een vooropleiding tot reserveofficier, te Aarlen. Daarna was hij gedurende 3 jaren handelsagent om meubelen te verkopen van Belgische fabrikanten aan meubelhandelaars.

In afwachting van de opening van zijn eigen meubelzaak, aanvaardde hij in maart 1969 de verantwoordelijkheid als districtleider om voor Elsevier een verkoopsteam van 20 mensen te vormen om encyclopedieën (Winkler Prins en Visum) te verkopen ten huize van klanten. Dit was een zeer succesvolle activiteit.

In 1970 startte hij in Peer zijn eigen meubelzaak die al vlug grote bekendheid kreeg in België, Nederland en de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Inmiddels zijn er 4 grote filiaalbedrijven van Heylen en maken nog 6 andere showroom, met andere insignes, deel uit van de Heylen Groep.

Denis Heylen is sinds vele jaren nationaal voorzitter van de Belgische Federatie van meubeldistributeurs (NAVEM) en sinds 8 jaar is hij Europees voorzitter van FENA (Fédération Européenne du Négoce de l’Ameublement).

Hij geeft jaarlijks een toespraak op het Nationaal Belgisch Meubelcongres en werd uitgenodigd als gastspreker op volgende evenementen:

ING Nederland, seminarie te Nuenen: ‘Het verschil tussen de Belg en de Nederlander’

Wereldmeubelcongres te Shanghai: ‘Concepten in de meubeldistributie’

Asian Worldforum: ‘De distributie in Europa’

Meubelcongres in Frankfurt

Openingstoespraak Meubelbeurs in Wenen

Vlerick Management School Leuven-Gent: ‘Oog in oog met de consument’

V.I.A. (Vlaanderen in Actie): ‘Innovatie in de distributie’

Strategisch Plan Limburg: ‘Verkoopstechnieken’

Benev: ‘Het verschil tussen de Belg en de Nederlander’

Denis Heylen is een generalist die alles ziet in het kader van de menselijke gedragingen in een ruime filosofische achtergrond.

Als bedrijfsleider voldoet hij niet aan de klassieke benadering, maar op zijn vijfenzestigste verjaardag hingen zijn werknemers een verlichte foto (3m x 3m) aan de straat met als opschrift ‘Onze superbaas is 65’.

Zijn spreekstijl is meer entertainend en minder sterk gestructureerd. Door zijn gebrek aan ijdelheid heeft hij niet alle dankbrieven van zijn opdrachtgevers bewaard. De data van bovengenoemde evenementen kent hij niet uit zijn hoofd en hij heeft zich niet de moeite getroost om dat alles in de agenda’s na te zoeken. De bovengenoemde lijst is zeker niet compleet en heeft hij zonder voorbereiding opgesomd.

Zijn kerncompetenties zijn vooral: beïnvloedingsprocessen in het kader van leiderschap, verkoop, politiek, imago-opbouw, opvoeding, communicatie, organisatie en reputatie. Het vakgebied is meubelen en decoratie.

Hij spreekt perfect in het Nederlands, maar hij wordt ook uitgenodigd om te spreken in het Duits en het Engels. In die gevallen moet hij het niet hebben van perfect taalgebruik, maar meer van zijn charismatische aanpak. Hij is ook Frans- en Spaanstalig maar heeft hiermee onvoldoende ervaring om in het publiek op te treden.

Denis Heylen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Denis Heylen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Denis Heylen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Denis Heylen en de eventuele overige kosten om een optreden van Denis Heylen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Denis Heylen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Denis Heylen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Denis Heylen checken, een gratis optie plaatsen op Denis Heylen en de boeking(en) van Denis Heylen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Denis Heylen, BOEKINGSBUREAU Denis Heylen, BOEKINGSBURO Denis Heylen, ENTERTAINMENTBUREAU Denis Heylen, ENTERTAINMENTBURO Denis Heylen, ARTIESTENBUREAU Denis Heylen, BOEKINGSKANTOOR Denis Heylen, IMPRESARIAAT Denis Heylen, MUZIEKBURO Denis Heylen, MUZIEKBUREAU Denis Heylen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Denis Heylen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Denis Heylen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Denis Heylen.

 

Offerte Denis Heylen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag