Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. David Vriesendorp boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. David Vriesendorp boeken?

drs. David Vriesendorp boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. David Vriesendorp.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. David Vriesendorp.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. David Vriesendorp ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. David Vriesendorp plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. David Vriesendorp

Een hart voor mensen

Drs. David Vriesendorp is geboren in Oudenrijn op het aan de rivier gelegen buiten Rhijnoort.

Na zijn middelbare schooltijd, die hij gedeeltelijk doorbrengt in een internaat, studeert hij in Amsterdam aan de Vrije Universiteit. In zijn studententijd is hij onder meer gekozen wijkraadslid voor d’Oude Stadt en rector van een dispuut.

Vriesendorp bekleedt verschillende functies bij ministeries voordat hij in 1992 wordt benoemd tot algemeen directeur van SOS-Kinderdorpen. In die hoedanigheid neemt hij deel aan verschillende missies naar oorlogsgebieden, waaronder Rwanda, Burundi en Congo.

Na een aantal jaren bedrijfsleven, volgt in 2001 zijn benoeming tot algemeen directeur van Amnesty International. Hier richt hij onder meer de Ronde Tafel op waar ondernemers vertrouwelijk hun dilemma’s kunnen delen over moreel-ethische vraagstukken. In 2006 komt zijn boek ‘De rol van het geweten’ uit, waarin vraaggesprekken met ondernemers als Rijkman Groening, Van der Veer en Van Lier Lels over moraliteit. Het voorwoord is van Herman Wijffels.

In zijn Amnesty-periode onthult hij in een bijdrage voor het ‘Grote Lobbyboek’ dat de Majesteit tijdens staatsbezoeken daadwerkelijk aandacht vraagt voor de mensenrechten. “Ik heb dat uit eigen ervaring.” Inmiddels is Vriesendorp directeur van Eb Vloed-adviseurs op het gebied van ethische vraagstukken. Samen met prof. jonkheer mr. M. Wladimiroff en prof. dr. F. Nelissen heeft hij het boek ‘Liber in Honorem Wim Deetman’ geschreven.

Voor Defensie werkt hij aan een publicatie over ‘Moral Courage’ van militairen in gevechtssituaties. Het boek komt einde 2008 uit.

Vriesendorp is bestuurslid van onder meer Internationaal Instituut Clingendael, voorzitter van de Raad van Toezicht van Plan Nederland en bestuurslid van De Publieke Zaak.

Als fietser heeft hij onder meer tochten gemaakt door China, Kirgizië, Pakistan, Siberië. Daarnaast heeft hij drie keer deelgenomen aan de Elfstedentocht op de schaats.

drs. David Vriesendorp boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. David Vriesendorp.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. David Vriesendorp, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. David Vriesendorp en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. David Vriesendorp mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. David Vriesendorp.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. David Vriesendorp. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. David Vriesendorp checken, een gratis optie plaatsen op drs. David Vriesendorp en de boeking(en) van drs. David Vriesendorp voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. David Vriesendorp, BOEKINGSBUREAU drs. David Vriesendorp, BOEKINGSBURO drs. David Vriesendorp, ENTERTAINMENTBUREAU drs. David Vriesendorp, ENTERTAINMENTBURO drs. David Vriesendorp, ARTIESTENBUREAU drs. David Vriesendorp, BOEKINGSKANTOOR drs. David Vriesendorp, IMPRESARIAAT drs. David Vriesendorp, MUZIEKBURO drs. David Vriesendorp, MUZIEKBUREAU drs. David Vriesendorp, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. David Vriesendorp, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. David Vriesendorp, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. David Vriesendorp.

 

Offerte drs. David Vriesendorp aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag