Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Peter Rehwinkel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Peter Rehwinkel boeken?

dr. Peter Rehwinkel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Peter Rehwinkel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Peter Rehwinkel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Peter Rehwinkel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Peter Rehwinkel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Peter Rehwinkel

Bekend uit Nederlandse politiek en bestuur, nu internationaal actief.
Peter Rehwinkel is een bekend gezicht uit de Nederlandse politiek. Hij was Tweede- en Eerste Kamerlid als ook burgemeester van Naarden en Groningen. Met filmbeelden stelt hij nu op indringende wijze de vraag: wat te doen bij crisis? Overal ter wereld treedt hij op. Voor bedrijven, organisaties en iedereen die zich realiseert: ook mij kan opeens een crisis overkomen.Crises lijken ver weg, maar zijn steeds meer aan de orde van de dag. Met een fout kan uw volledige imago aan diggelen gaan. Het jaar 2015 staat in het teken van de World Conference on Disaster Risk Reduction. Wilt U bekend komen te staan als iemand die zich nergens op had voorbereid?Politici, maar ook CEO’s van bedrijven liggen onder vuur na hun optreden bij rampen. Peter Rehwinkel zal u voorhouden: een crisis kan je imago maken of breken.U kunt binnenkort behoren bij degenen die weten: Crisis? Wat Niet Te Doen!Wist u dat een crisis geen ramp hoeft te worden? Peter Rehwinkel laat met videobeelden zien hoeveel een goede voorbereiding kan schelen. Onheil kan iedereen overeenkomen. Stelt U zich open voor de vraag: Wat zou ik eigenlijk doen? We moeten samen oefenen in crisisvoorbereiding!

dr. Peter Rehwinkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Peter Rehwinkel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Peter Rehwinkel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Peter Rehwinkel en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Peter Rehwinkel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Peter Rehwinkel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Peter Rehwinkel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Peter Rehwinkel checken, een gratis optie plaatsen op dr. Peter Rehwinkel en de boeking(en) van dr. Peter Rehwinkel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Peter Rehwinkel, BOEKINGSBUREAU dr. Peter Rehwinkel, BOEKINGSBURO dr. Peter Rehwinkel, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Peter Rehwinkel, ENTERTAINMENTBURO dr. Peter Rehwinkel, ARTIESTENBUREAU dr. Peter Rehwinkel, BOEKINGSKANTOOR dr. Peter Rehwinkel, IMPRESARIAAT dr. Peter Rehwinkel, MUZIEKBURO dr. Peter Rehwinkel, MUZIEKBUREAU dr. Peter Rehwinkel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Peter Rehwinkel, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Peter Rehwinkel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Peter Rehwinkel.

 

Offerte dr. Peter Rehwinkel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag