Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dos Winkel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dos Winkel boeken?

Dos Winkel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dos Winkel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dos Winkel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dos Winkel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dos Winkel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dos Winkel

Oceaanbeschermer en onderwaterfotograaf
Fysiotherapeut Dos Winkel heeft in de afgelopen 30 jaar ongeveer 4500 duiken gemaakt in de meest uiteenlopende ecosystemen. Doordat hij overal in de wereld de onderwaterwereld achteruit zag gaan, heeft hij zijn praktijken en lesgeefinstituut verkocht en houdt hij zich sinds tien jaar met name bezig met oceaanbescherming. De oceaan is het belangrijkste ecosysteem op aarde. De oceaan houdt ons in leven. De oceaan is immers de belangrijkste zuurstofproducent voor al het dierlijk (en dus ook menselijk) leven op deze aarde. Dos geeft presentaties over de oceaan op een zeer bevlogen en entertainende manier: bedreigingen, gevolgen en oplossingen – met name dat laatste is volgens de huidige wetenschappers zeer dringend noodzakelijk. Hoe u zelf daaraan kunt meewerken hoort u tijdens zijn lezingen.Dos werd geboren in Haarlem op 4 juni 1947. Als kind leerde zijn vader hem al enorm veel over de natuur: planten, dieren en schelpen. Als kleine jongen besloot hij al bioloog te worden. Behalve in biologie was hij ook al vroeg geïnteresseerd in natuurfotografie, geologie en archeologie. Tijdens zijn middelbare schooltijd bleek dat hij uitblonk in tal van takken van sport en maakte al vroeg deel uit van de Nederlandse jeugdatletiekploeg. Zijn trainer was fysiotherapeut en dit was de man die hem ervan overtuigde een andere studierichting te kiezen: fysiotherapie. Zo zou hij dicht bij de sport blijven en veel medische kennis opdoen. Dos studeerde af in 1970. In 1976 richtte hij de Nederlandse Academie voor Orthopedische Geneeskunde op, en in 1978,  samen met de wereldberoemde professor orthopedie James Cyriax (Londen), de International Academie of Orthopaedic Medicine (IAOM). De IAOM heeft momenteel opleidingen in de USA (in meer dan 20 staten) en Europa. Dos was docent orthopedische geneeskunde in de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en in de Duitstalige landen in Europa. Hij is auteur van talrijke boeken over orthopedische geneeskunde voor artsen en fysiotherapeuten (Nederlands, Duits, Engels en verspreiding over de gehele wereld, zoals USA, India, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika enz.). Hij was president van de IAOM van 1978 tot 4 maart 2005.Samen met zijn vrouw Bertie, die hij in 1967 ontmoette en in 1969 trouwde, reisde hij de hele wereld over op zoek naar unieke natuur en unieke volkeren en stammen. In 1984 begon zijn carrière als onderwaterfotograaf. Van zijn hand verschenen honderden publicaties over onderwater- en natuurfotografie in talrijke tijdschriften, o.a. in Terre Sauvage, National Geographic, BBC Wildlife, Geo, Ocean Realm, Asian Diver en in tientallen andere Nederlands-, Engels- en Duitstalige tijdschriften en werden en worden zijn foto’s gepubliceerd in vele boeken en tijdschriften via “image banks”.Zijn werk won vele prijzen en over zijn werk werden tien televisiedocumentaires gemaakt.

Dos Winkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dos Winkel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dos Winkel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dos Winkel en de eventuele overige kosten om een optreden van Dos Winkel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dos Winkel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dos Winkel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dos Winkel checken, een gratis optie plaatsen op Dos Winkel en de boeking(en) van Dos Winkel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dos Winkel, BOEKINGSBUREAU Dos Winkel, BOEKINGSBURO Dos Winkel, ENTERTAINMENTBUREAU Dos Winkel, ENTERTAINMENTBURO Dos Winkel, ARTIESTENBUREAU Dos Winkel, BOEKINGSKANTOOR Dos Winkel, IMPRESARIAAT Dos Winkel, MUZIEKBURO Dos Winkel, MUZIEKBUREAU Dos Winkel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dos Winkel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dos Winkel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dos Winkel.

 

Offerte Dos Winkel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag