Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bamber Delver boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bamber Delver boeken?

Bamber Delver boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bamber Delver.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bamber Delver.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bamber Delver ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bamber Delver plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bamber Delver

Jeugd trendwatcher
”Door de komst van het mobiele internet hebben opvoeders, onderwijs en overheden geen  poortwachtersfunctie meer. Jongeren voeden zichzelf wel op.”

Bamber Delver is een veelgevraagd spreker, columnist en docent. Delver is directeur van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij. Hij is jeugd- mediatrendwatcher. In Nederland is hij de eerste die internetveiligheid voor kinderen op de kaart zette. Al in 2000 verdiepte hij zich in de nieuwe dimensie van pesten: cyberpesten. Als geen ander is hij op de hoogte van intimidatie zoals pesten door en van jongeren binnen virtuele werelden zoals social media. Zijn ideeën over preventie en interventie zijn net zo verrassend als doeltreffend te noemen. Delver volgt kinderen en jongeren vanuit hun eigen beleving. Hij luistert naar hen en verwoordt vervolgens hun ideeën, ervaringen, wensen, oplossingen in zijn werk. Zijn visie: “ Kinderen hebben recht op opvoeding.” Delver heeft een fascinerende loopbaan waarbij aandacht-voor-jeugd de rode draad is. Op z’n 20e student aan de Vrije Leergangen (richting Maatschappijleer/Gezondheidskunde), met ervaringsstages in onderwijs en opvang van jonge slachtoffers van o.a. (seksueel) geweld. Op z’n 25e werkzaam in de Jeugdzorg, o.a. Amsterdam Noord en Oost. Op z’n 35e journalist voor Humanitas, De Groene Amsterdammer, uitgeverij SUA e.a. In 2000 werd hij projectleider bij Jantje Beton m.b.t. online spelen, om in 2001 stichting De Kinderconsument op te richten. Hij is niet alleen door de wol geverfd als het gaat om professioneel werken met jongeren, ook heeft hij een originele, prikkelende en scherpe visie op (professionele) opvoeding en jeugdzorg. Sinds 2009 heeft hij bovendien een eigen coaching-praktijk voor kinderen en ouders, gespecialiseerd in trauma’s rond pesten en geweld.

Bamber Delver geeft lezingen en presentaties voor onderwijs, ministeries, (media)bedrijfsleven, overheid, politie, justitie, (jeugd)hulpverlening zoals kinderbescherming en jeugdzorg.

Biografie

Na afgestudeerd als docent Maatschappijleer/Gezondheidskunde werkte hij jaren in buurtcentra en jeugdzorg in de ‘zwakste’ buurten van Amsterdam (Noord en Oost). In 2000 startte hij binnen Jantje Beton een project samen met de Consumentenbond m.b.t. veilig online spelen. Hij richtte in 2001 stichting De Kinderconsument op, belangenbehartiger van kinderen in deze multimediale maatschappij. Hij leidt op, geeft les, adviseert, schrijft columns en artikelen en heeft inmiddels een vijftal boeken over jeugd media op zijn naam staan. Zijn boek over (cyber)pesten werd in 2007 gepresenteerd in de Tweede Kamer. Een ander boek over ‘De WIFI-generatie’ werd in februari 2010 gepresenteerd in Nieuwspoort en aangeboden aan staatssecretaris Frank Heemskerk van EZ. De kinderversie verscheen in oktober 2010 middels een speciale Donald Duck, waar hij de unieke en eenmalige functie van co-bladmanager op zich nam. De Duck was tevens het startsein voor het meerjarige transmedia voorlichtingstraject over jeugd en mobiel internet in Nederland, Wifi Wijs genaamd. Hij werkte onder andere samen met de Politie Academie en stichting Politie Vormingscentrum en gaf  landelijke trainingen aan jeugdagenten, HALT medewerkers, onderwijsinspecteurs, vertrouwenspersonen e.a. over jeugd internetgebruik /-misbruik. In 2007 richtte hij de Nationale Academie voor Media en Maatschappij op, het opleidingsinstituut t.b.v. mediawijsheid voor jeugdprofessionals. De projecten onderneemt hij samen met tandem-collega Liesbeth Hop. Hun campagne Ik Ben Offline.nl baarde in Nederland groot opzien na de publicatie van het onderzoek naar Social Media Stress onder jongeren, gepresenteerd in het NOS-Journaal. Het onderzoek (2012) ging gepaard met divers verassend materiaal zoals tafelbordjes in restaurants (waar mensen offline met elkaar kunnen eten), en een heus Ik Ben Offline Ganzenbord (januari 2013) dat door 30 v.o. leerlingen enthousiast werd gelanceerd. Als antwoord op de verschillende zelfdodingen door gepeste jongeren in 2012 schreef hij het visionair document ‘Vluchten Kan Niet Meer’ over de techno toekomst trends en pesten. Dit document is tevens als speciale lezing te boeken.

‘Bamber Delver pakt je in, om je vervolgens aan te pakken.’ (toehoorder lezing)

Bamber Delver kan buigen op 30 jaar ervaring over opvoeding, onderwijs en jeugdbeleid en jeugdzorg. Hij is al sinds 2000 in Nederland opinieleider als het gaat om jeugd en (nieuwe) media. Zijn presentaties zijn doorspekt met jeugdsentiment, waarbij u als toehoorder vrolijk bij de hand wordt meegenomen vanuit uw eigen mediaherinneringen naar de tegenwoordige en toekomstige tijd, waarbij volwassenen niet langer de functie poortwachter hebben als het gaat om opvoeding van jeugd. Door de komst van mobiel internet voeden jongeren zichzelf op, middels eigen wegen van communicatie en informatie. Tijd voor beleidsmakers en opvoedprofessionals zich te updaten en een  nieuwe rol aan te meten.

Zijn presentaties zijn: Inspirerend, Humoristisch, Idealistisch en altijd: Deskundig.

Bamber Delver boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bamber Delver.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bamber Delver, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bamber Delver en de eventuele overige kosten om een optreden van Bamber Delver mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bamber Delver.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bamber Delver. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bamber Delver checken, een gratis optie plaatsen op Bamber Delver en de boeking(en) van Bamber Delver voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bamber Delver, BOEKINGSBUREAU Bamber Delver, BOEKINGSBURO Bamber Delver, ENTERTAINMENTBUREAU Bamber Delver, ENTERTAINMENTBURO Bamber Delver, ARTIESTENBUREAU Bamber Delver, BOEKINGSKANTOOR Bamber Delver, IMPRESARIAAT Bamber Delver, MUZIEKBURO Bamber Delver, MUZIEKBUREAU Bamber Delver, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bamber Delver, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bamber Delver, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bamber Delver.

 

Offerte Bamber Delver aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag