Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dennis Storm boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Dennis Storm boeken?

Dennis Storm boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Storm.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis Storm.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis Storm ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Storm plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dennis Storm

Vanaf zijn start bij BNN in 2005 heeft Dennis diverse programma’s voor zijn rekening genomen en behoort hij tot één van de vaste BNN gezichten. Tegenwoordig is hij te zien in de programma’s ‘Loverboys’, ‘3 Op Reis’ en ‘Proefkonijnen’. Dennis is sinds 2009 vaste columnist van FHM en schrijft daarnaast voor verschillende media en onder de vleugel van uitgeverij Lebowski, waarvoor hij in 2013 debuteert met zijn eerste boek.

Dennis Storm is te boeken voor presentaties van (bedrijfs)evenementen en als gastspreker of discussieleider. Daarnaast geeft hij lezingen op maat.
Dennis is te boeken voor onderstaande lezingen:

Gezond Verstand
Thema’s: Innovatie, carrière, generatiekloof
In deze lezing laten we met behulp van video zien dat de wereld gek is en dat ieder persoon zich kan onderscheiden door simpelweg gezond verstand te gebruiken.

Social Media
Thema’s: Generatiekloof, creativiteit, carrière, privacy
In deze lezing wijzen Dennis Storm & Tim Hofman met behulp van filmmateriaal op de kracht van Social Media, en internet in het verlengde. Tegelijkertijd behandelen ze het gevaar, de do’s en dont’s en de imagoschade die verkeerd gebruik een individu of bedrijf kan opleveren.

Epische Wereldreis
Thema’s: Cultuur, innovatie, reizen
3 Op Reis presentator Dennis Storm maakt met behulp van video een wereldreis langs nieuwe
wereldwonderen, opmerkelijke culturen en ongelofelijke plekken waar maar weinig mensen het bestaan van weten.

Creatieve Helden
Thema’s: Creatief, innovatief, carrière, generatiekloof
In deze lezing tonen we met behulp van video de creatieve helden van deze wereld. Waar het gros elkaar na-aapt of de plank mis slaat, zijn er ook mensen die floreren.

Dennis Storm boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis Storm.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis Storm, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis Storm en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis Storm mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis Storm.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis Storm. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis Storm checken, een gratis optie plaatsen op Dennis Storm en de boeking(en) van Dennis Storm voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis Storm, BOEKINGSBUREAU Dennis Storm, BOEKINGSBURO Dennis Storm, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis Storm, ENTERTAINMENTBURO Dennis Storm, ARTIESTENBUREAU Dennis Storm, BOEKINGSKANTOOR Dennis Storm, IMPRESARIAAT Dennis Storm, MUZIEKBURO Dennis Storm, MUZIEKBUREAU Dennis Storm, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis Storm, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis Storm, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis Storm.

Offerte Dennis Storm aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag