Imca Marina boeken

Eigenschappen Imca Marina boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Imca Marina boeken?

Imca Marina boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Imca Marina.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Imca Marina.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Imca Marina ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Imca Marina plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Imca Marina

Extra informatie Imca Marina

Biografie Imca Marina
Imca Marina is bekend van hits als: Harlekino” – “Bella Italia” – “Vino” – “Viva Espana” en vele andere meezingers.

Imca Marina trok in het verleden de hele wereld door. Beiroet, Tel-Aviv, Athene, Hamburg, Berlijn, Barcelona, Madrid, Munchen, Mongolië, Tibet en Nepal. Zelfs landen die toen nog niet opengesteld waren voor toerisme.

De exotische sfeer die de stem van Imca met zich meedraagt is een weerspiegeling van haar internationale ervaringen. Het bleken echter liedjes voor altijd te zijn. Haar grote liefde bleef de zuidelijke, de warme muziek, vaak ook de zigeuner-melodieën.

Imca is zelf een uitbundig mens en dat straalt ze uit en geeft dat door aan de mensen, “het publiek moet gelukkig zijn” zei ze in een interview in het Algemeen Dagblad, “Ik vond het heerlijk om in de Gouden Zaal van een theater te staan, maar ik sta met net zoveel liefde te zingen op het biljart van het buurtcafé, waar de vaste klanten mijn gage met euro’s bijeengespaard hebben.”

Imca Marina is Feest…..maar ook gevoel en sfeer.

Imca Marina is tevens te boeken als BABS of spreker.

Imca Marina boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Imca Marina.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Imca Marina, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Imca Marina.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Imca Marina aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag