Lisa del Bo

Eigenschappen Lisa del Bo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Lisa del Bo boeken?

Lisa del Bo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lisa del Bo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lisa del Bo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lisa del Bo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lisa del Bo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Lisa del Bo

https://youtube.com/watch?v=QcT1GMD8SxM

Extra informatie Lisa del Bo

Biografie Lisa del Bo
Het begon allemaal in 1990, toen Joske (Lisa del Bo haar man) en haar pianist een bandje instuurde naar VTM voor een deelname aan de Soundmixshow. Toen nog Reinhilde kreeg bij de opname van het liedje al een contract aangeboden van Jack Rivers. Voor de Soundmixshow was Reinhilde alleen bezig met te zingen op feesten, barbecues en trouwmissen. Reinhilde deed mee aan de Soundmixshow met het liedje van Vaya Con Dios, What’s a woman. Zelf geloofde ze er niet echt in maar toch won ze vol overtuiging de Soundmixshow.

Het leven van Reinhilde, toen 29 jaar, 8 jaar getrouwd met Joske, 2 kinderen Krisia (7) en Eli (1), dirigent van het kinderkoor in Mopertingen en parttime secretaresse, kreeg plots een hele andere wending. Ze wordt ineens bestormd met journalisten en mensen die een handtekening komen vragen. Maar met haar man die 100 procent achter haar staat zag ze het helemaal zitten en stapt ze graag de onbekende wereld in, maar haar gezin blijft op de eerste plaats.

Reinhilde gaat op zoek naar een eigen imago, look en eigen stijl van muziek. Ze kiest al snel een artiesten naam, Reinhilde wordt Lisa del Bo. Ze krijgt voor haar eerste single begeleiding aan de twee vakmensen John Terra en Hans Van Eyck (tekstschrijver van ondermeer Helmut Lotti en Bart Kaël). De eerst maxi-single Liefde wordt uitgebracht, deze bevat vier liedjes: Liefde, Enkel het goede, Maar nu, wat doe ik zonder jou en Jij bent niet dezelfde. Deze single wordt geproduceerd door Piet Roelen maar met weinig succes.

Ondertussen leert Lisa del Bo veel bij in de muziek wereld en doet ze veel podiumervaring op. Met “Vlinder” ging het in 1993 al stukken beter. Met dit liedje schreef Lisa zich in voor de preselectie van het Eurovisiesongfestival. Ze zou derde eindigen in de finale. Andere singles zoals “Leef nu met een lach” en “Van alles” bleven niet onopgemerkt.

Toch zou het tot in 1996 duren vooraleer Lisa het succes kreeg dat ze verdiende. Met het liedje “Liefde is een kaartspel” mocht ze dat jaar naar het Eurovisiesongfestival. Haar eerste full-cd “Lisa Del Bo” verscheen en werd goud, Lisa kreeg een eigen spel kaarten van het Turnhoutse kaartenmuseum en eindigde 16de met 22 punten op het Songfestival. Toch waren de Belgische inwoners heel fier op hun zangers. Van Spanje kreeg Lisa de volle 12 punten !

Na het songfestival kwamen er de singles Alleen voor jou, De drie klokken, Zeldzaam gevoel en Met 16 kan je nog dromen.

lees meer…

De single met 16 kan je nog dromen roept voor Lisa bitterzoete herinneringen op. Op 16-jarige leeftijd werd Lisa dolverliefd op Hans (18 jaar). Het was echte liefde tussen hen, ze maakte al trouwplannen en waren zeker van een mooie toekomst samen. Maar op een avond toen hij Lisa thuis had afgezet en naar huis reed, is hij met zijn snelle, zware wagen tegen een boom geknald. Hans (20 jaar was op slag dood). Dit was een enorme klap voor Lisa, haar geloof heeft haar toen geholpen dit te verwerken.

Lisa nam in 1998 een duet op met Bart Kaëll (Eenzaam zonder jou), wat ook weer een hit werd in de Vlaamse top 10.

Iedereen was het er over eens dat “Ik ben zo eenzaam zonder jou” hitpotentie had, dus dat de track als single uitgebracht moest worden. Piet Roelen, de manager van Bart Kaëll, zag de combinatie met Glennis Grace niet zo zitten omdat hij voorzag dat het Belgische-Nederlandse duo niet zo gemakkelijk voor promotie doeleinden bij elkaar te halen was. Hij stelde voor Glennis te vervangen door Lisa del Bo, waarvan hij óók de manager was. Peter kende Lisa niet, maar kwam er in de studio achter dat hij met een heel gedreven en professionele zangeres te maken had. De plaat werd een behoorlijk succes.

Niet alleen Bart is de gelukkige om met Lisa del Bo een duet te zingen ook met de enige echte Helmut Lotti neemt Lisa een duet op, wat een groot hoogtepunt is in haar carrière.

Op de cd ” Classic final edition” zingen ze samen het prachtige lied Love is Life. Later nemen ze samen nog een single op “Swinging on a star”. Dit keer voor op Lisa del Bo haar full-cd, Best of the Forties. Hiermee komen ze in de Vlaamse top 10 terecht !

Na een korte stille periode, brengt Lisa Del Bo in 1999 het liedje Zeldzaam gevoel uit, een cover van Everybody’s somebody’s fool van Connie Francis. Het is meteen de voorloper van de cd Best Of The Sixties, een cd boordevol vertalingen van internationale hits uit de jaren 60. Voor deze cd ontvangt Lisa begin augustus ’99 een gouden cd .

Manager Piet Roelen (Helmut Lotti) vroeg Koelewijn met de bekende Belgische zangeres een CD te maken met, zoals hij zei: “liedjes uit mijn jeugd die ik allemaal kon meezingen”. De meeste songs ook in de originele taal, een soort Arbeidsvitaminen, maar dan gezongen door één artiest. Een gedurfd plan. Met arrangeur Hans Hollestelle heeft Peter in de Fendal Sound Studio´s drie CD´s opgenomen: naast “Best of the sixties” ook nog “Best of the fifties” en “Best of the fourties”. Eén maal platina en twee maal goud was het resultaat. De CD´s zijn ook met succes in Duitsland uitgebracht. Daarvoor zong Peter Koelewijn met Lisa diverse titels in het Duits in. Piet Roelen bedacht een uitstekende strategie om aan de zangeres extra aandacht te laten besteden, dezelfde strijdwijze die hij hanteerde bij Michael Junior, die óók in Duitsland werd gereleased. Lisa toerde maandenlang mee met Helmut Lotti bij de oosterburen als voorprogramma van de zeer populaire zanger. Zo bereikte zij een hele boel potentiële platenkopers.

Lisa del Bo, Luc Steeno en Willy Sommers

De manager van Lisa del Bo, Piet Roelen en de manager van Luc Steeno en Willy Sommers, Ilia Beyers, kwamen op het idee om de drie Belgische vedetten samen een plaat te laten maken. Men vroeg Peter Koelewijn, die al drie CD´s met Lisa had opgenomen, of hij de productie wilde doen én of hij misschien nog een paar liedjes wilde schrijven. Eén daarvan werd “Tussen Heist en de Ardennen”, een hommage aan het Vlaamse land. Het werd een behoorlijk groot succes in België. Niet lang daarna, in de zomer van 2003, kwam de CD uit: “De mooiste duetten en méér”. De stemmen van de drie bleken wonderwel bij elkaar te passen. Willy zong meestal de “lead stem”, Lisa ook, maar dan een octaaf hoger en Luc nam over het algemeen de tweede stem voor zijn rekening. De opnamen werden gedaan in de Fendal sound Studio in het Nederlandse Loenen a/d Vecht. Technicus was Hans van Vondelen, arrangeur Hans Hollestelle.

De cd is gevuld met bekende liedjes in de originele uitvoering zoals “Islands in the stream”, “Cinderella Rockefella” en Sing c´est la vie”. Voor het merendeel bestaat de cd uit door Peter Koelewijn in het Nederlands vertaalde songs als “Als ik je zie” (Let it be me), “Liefde” (True love), “Zoiets onnozels” (Something Stupid) en “Ruis op de lijn” (Somewhere between”). Ook schreef Peter een paar “eigen” liedjes als “Tussen Heist en de Ardennen” en “Vier woorden”.

Lisa, Luc en Willy brengen eveneens 3 single cd’s uit.

Later in 2004 brengt Lisa een nieuwe single uit “Jij” het is een cover van de Neil Sedaka-klassieker “Love will keep us together” en werd in een Nederlandstalig kleedje gestopt door Daniel Ditmar.

Een vlot en bovendien eigentijds nummer dat Lisa met veel plezier en met succes brengt tijdens haar optredens.

Dansen, Plezier voorTwee (2008)

Na een stille periode is het eindelijk zover, Lisa brengt een nieuw album uit.

“Dansen, plezier voor twee”, zo noemt het nieuwe album van Lisa Del Bo, knipoogt naar de muziekliefhebber die ook plezier wil beleven aan dansen en wil terugkeren naar het contact tussen mensen. Het is een verzameling van bestaande nummers die de interpretatie van Lisa en Peter Koelewijn (producer) hebben ondergaan. Het uitgangspunt is voor de dansende luisteraar een geschenk: een verzameling van uiteenlopende dansgenres. Helmut Lotti is zeer gevleid met de bewerking van zijn eigen 2 nummers: “Stop Looking in his eyes” en “There’s a sparkle in your eyes” maar waagt zich verder enkel aan een slow…

Met een pittige chachacha “Pepito” wordt de dans ingezet, met “Blanket on the ground”,

“Oh Lonesome me” en “Paper Roses” worden we naar het country-tijdperk gekatapulteerd en met de Samba “Lay love on you” waant Lisa zich helemaal terug in haar jeugd tussen de disco-glitter en in de botsauto’s op de kermis. Het mambo ritme wordt dan weer opgeschroefd in “Demasiado corazon”; Lisa schafte zwarte dansschoentjes en een mooi ogende gele jurk aan om in de smaak te vallen bij Willy De Ville met z’n’ Italian shoes’ van weleer.

“Ich bin wie du” swingt en ook het achtergrond-koortje verdient een pluim om het originele nummer te evenaren. Even serieus met de” Tango d’amore”, en dan terug ontspannen en plezier in de ritmische leuke Lotti Chachacha:”Stop looking in his eyes”. Met “Shout “doet Lisa de girl-power avant la lettre van de jaren 60 alle eer aan.

De cd begint en eindigt met een chachacha: “Kiss me honey” en de fans krijgen er nog twee bonus tracks bij om het feest nooit te doen eindigen: Do the hucklebuck, met zijn onverklaarbare aantrekkingskracht naar de dansvloer en “Party samba de Brazil”, met dank aan Peter Koelewijn, voor zijn tweede natuur: feestnummers! Lisa zingt het immers: the Samba is the real thing. Laten we hopen dat het een warme zwoele zomer wordt.
Lisa del Bo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lisa del Bo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lisa del Bo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lisa del Bo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lisa del Bo en de eventuele overige kosten om een optreden van Lisa del Bo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lisa del Bo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lisa del Bo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lisa del Bo checken, een gratis optie plaatsen op Lisa del Bo en de boeking(en) van Lisa del Bo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lisa del Bo, BOEKINGSBUREAU Lisa del Bo, BOEKINGSBURO Lisa del Bo, ENTERTAINMENTBUREAU Lisa del Bo, ENTERTAINMENTBURO Lisa del Bo, ARTIESTENBUREAU Lisa del Bo, BOEKINGSKANTOOR Lisa del Bo, IMPRESARIAAT Lisa del Bo, MUZIEKBURO Lisa del Bo, MUZIEKBUREAU Lisa del Bo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lisa del Bo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lisa del Bo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lisa del Bo.

 

Offerte Lisa del Bo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag