Wesley Ponsen

Eigenschappen Wesley Ponsen boeken

Prijs
v.a. 795
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Wesley Ponsen boeken?

Wesley Ponsen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Wesley Ponsen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Wesley Ponsen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Wesley Ponsen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wesley Ponsen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Wesley Ponsen

Extra informatie Wesley Ponsen

Biografie Wesley Ponsen
Wesley Ponsen (geboren op 17-10-1987) heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Het is allemaal begonnen in cafe Tanja, waar Wesley al vroegtijdig begon met muziekplaatjes te draaien. Hier werd zijn liefde voor Nederlandstalige muziek steeds groter.

Met zijn twee zingende ooms als voorbeeld (Piet en Rinus Ponsen) kon het natuurlijk niet uitblijven dat Wesley zelf ook eens ging proberen te zingen. Het begon allemaal met het liedje Chica Chica van Bouke, wat Wesley zelf thuis in de schuur had opgenomen. Hij wist niet wat hij ervan moest denken, dus ging hij goedkeuring zoeken.

Met zijn bandje ging Wesley Ponsen eerst naar moeder Ponsen (Gerda), die niet geloofde dat haar eigen zoon dit had gezongen. Vervolgens ging hij met het bandje naar het cafe van zijn oom en tante (Cafe Tanja). Daar liet hij het horen aan zijn oom Piet, die zelf ook al van jongs af aan in de muziek zit, en ook hij kon niet geloven dat Wesley dit had gezongen. Om zijn oom te overtuigen moest Wesley live het liedje gaan zingen. Zo is de zangcarriere van Wesley Ponsen begonnen.

Wesley Ponsen grote droom is doorbreken met het Nederlandstalige lied. In 2010 wint hij Oosterhout Live Talent, waar 40 andere talenten meededen. Deze overwinning heeft hij te danken aan zijn aparte stemgeluid, die vaak word vergeleken met Willy Alberti. Door deze overwinning mocht hij een plaat opnemen bij topproducer Edwin van Hoevelaak en daar is de fantastische plaat Leven zonder jou uitgekomen. Deze single is uitgereikt door niemand minder dan Willeke Alberti, die na het horen van Wesleys stemgeluid zichtbaar ontroerd was.
Wesley Ponsen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wesley Ponsen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Wesley Ponsen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Wesley Ponsen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Wesley Ponsen en de eventuele overige kosten om een optreden van Wesley Ponsen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Wesley Ponsen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Wesley Ponsen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Wesley Ponsen checken, een gratis optie plaatsen op Wesley Ponsen en de boeking(en) van Wesley Ponsen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Wesley Ponsen, BOEKINGSBUREAU Wesley Ponsen, BOEKINGSBURO Wesley Ponsen, ENTERTAINMENTBUREAU Wesley Ponsen, ENTERTAINMENTBURO Wesley Ponsen, ARTIESTENBUREAU Wesley Ponsen, BOEKINGSKANTOOR Wesley Ponsen, IMPRESARIAAT Wesley Ponsen, MUZIEKBURO Wesley Ponsen, MUZIEKBUREAU Wesley Ponsen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Wesley Ponsen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Wesley Ponsen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Wesley Ponsen.

 

Offerte Wesley Ponsen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag