Yves-Berendse-Persfoto

Eigenschappen Yves Berendse boeken

Prijs
v.a. 2.295
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Yves Berendse boeken?

Yves Berendse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yves Berendse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yves Berendse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yves Berendse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yves Berendse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yves Berendse

Extra informatie Yves Berendse

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn Stam Café De Klikspaan diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn Stam Café de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Vader Abraham tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Ramses Shaffy en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé De Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort ,zo deed hij ervaring op met o.a. Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele andere.

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in Spanje waar Yves aan de diverse Costa’s een veel gevraagd zanger is geworden.

Nu 3 jaar later na dato en vele optredens en podium ervaring rijker maakt Yves de stap richting een professionele zang carrière. Met de hulp van een aantal mensen wordt er hard gewerkt aan een debuut single , aan zijn eigen geluid en repertoire.

In mei 2017 scoort Yves een dikke nr 1 hit in Vlaams Belgie met ‘Ik wil alleen maar jou’.

Yves Berendse een zanger die van elk evenement een feest zal maken.

Yves Berendse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yves Berendse.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yves Berendse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yves Berendse en de eventuele overige kosten om een optreden van Yves Berendse mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yves Berendse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yves Berendse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yves Berendse checken, een gratis optie plaatsen op Yves Berendse en de boeking(en) van Yves Berendse voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Yves Berendse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag