Jim van der Zee boeken

Eigenschappen Jim van der Zee (TVOH) boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jim van der Zee (TVOH) boeken?

Jim van der Zee (TVOH) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jim van der Zee (TVOH).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jim van der Zee (TVOH).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jim van der Zee (TVOH) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jim van der Zee (TVOH) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jim van der Zee (TVOH)

Extra informatie Jim van der Zee (TVOH)

Jim van der Zee, ooit begonnen als straatmuzikant, heeft hard gewerkt aan zijn inmiddels gevestigde naam in de muziekwereld. Hij speelde onder andere op Concert at SEA, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam kinderprinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op koningsdag. Daarnaast liet hij zijn eigen muziek horen in de Melkweg en meer dan 70 theatershows. Jim staat bekend om zijn lage warme stem en overweldigende optredens.

Vanaf zijn 6e speelt Jim gitaar en later leerde hij ook zingen aan het conservatorium Amsterdam. In de zomermaanden trok Jim het liefst met een camper door Europa en Amerika. Of hij nou stond te spelen bij een surfkamp aan de Frans Atlantische kust of zijn gitaar omhing op een zonnig pleintje in Barcelona: overal wist hij publiek aan te trekken. Hij sliep in zijn camper en kwam rond van de munten die overdag zijn gitaarkoffer vulden.

Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien.

In begin 2018 bracht Jim “Where I Come From” uit, een eerbetoon aan de legendes die hem inspireerde. Covers van artiesten als: Bob Dylan, Johny Cash, Bruce Springsteen en Don McLean.

Om vrij en onafhankelijk te blijven bouwde Jim eigenhandig een opnamestudio in zijn kamer in Amsterdam. Hier legde hij hand aan zijn eerste eigen werk “Starting the Engine”. Het album is uit sinds deze september! Een nieuw begin, het avontuur gaat door!

Jim is te boeken voor een solo-optreden, met combo of als gastsolist. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor optredens ‘op maat’: van een optreden met zijn live band tot groot symfonisch orkest. Jim speelt prachtige vertrolkingen van zijn muzikale helden en zijn optredens zijn uitermate geschikt als muzikaal intermezzo tijdens bijvoorbeeld een (gala)diner, product-introductie, bruiloften of evenementen in theatersetting. Informeer naar de mogelijkheden!

Jim van der Zee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jim van der Zee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jim van der Zee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jim van der Zee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Jim van der Zee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jim van der Zee (TVOH) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag