Jim van der Zee boeken

Eigenschappen Jim van der Zee (TVOH) boeken

Prijs
Vanaf 2.475
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Jim van der Zee (TVOH) boeken?

Jim van der Zee (TVOH) boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Jim van der Zee (TVOH).

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Jim van der Zee (TVOH).

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Jim van der Zee (TVOH) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Jim van der Zee (TVOH) plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Jim van der Zee (TVOH)

Extra informatie Jim van der Zee (TVOH)

Jim van der Zee is muzikant in hart en nieren. Als klein jochie begon hij met gitaarlessen en later kwam daar het zingen bij. Hij reist heel Europa door met zijn camper om op straat muziek te maken. Vrijheid is voor hem belangrijk. Hij hoopt op een dag zijn eigen Utopia te kunnen creëren met vrienden, een stuk grond kopen in een ander land en daar een community opbouwen. Hij studeert aan het conservatorium en hoopt dat The voice of Holland hem kan helpen bij zijn muzikale ontwikkeling.

Jim van der Zee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Jim van der Zee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Jim van der Zee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Jim van der Zee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Jim van der Zee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Jim van der Zee (TVOH) aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag