Julia Zahra

Eigenschappen Julia Zahra boeken

Prijs
v.a. 2.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Julia Zahra boeken?

Julia Zahra boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Julia Zahra.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Julia Zahra.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Julia Zahra ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Julia Zahra plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Julia Zahra

Extra informatie Julia Zahra

Biografie Julia Zahra
Julia Zahra (ze was 17 lentes jong toen ze won) uit team Marco Borsato was de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer ‘Oops… I Did It Again’ blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100.

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum ‘Julia van der Toorn’ te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n B.
Julia Zahra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Julia Zahra boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Julia Zahra.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Julia Zahra, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Julia Zahra en de eventuele overige kosten om een optreden van Julia Zahra mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Julia Zahra.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Julia Zahra. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Julia Zahra checken, een gratis optie plaatsen op Julia Zahra en de boeking(en) van Julia Zahra voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Julia Zahra, BOEKINGSBUREAU Julia Zahra, BOEKINGSBURO Julia Zahra, ENTERTAINMENTBUREAU Julia Zahra, ENTERTAINMENTBURO Julia Zahra, ARTIESTENBUREAU Julia Zahra, BOEKINGSKANTOOR Julia Zahra, IMPRESARIAAT Julia Zahra, MUZIEKBURO Julia Zahra, MUZIEKBUREAU Julia Zahra, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Julia Zahra, ARTIESTENBOEKINGSBURO Julia Zahra, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Julia Zahra.

 

Offerte Julia Zahra aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag