Nurlaila Karim boeken

Eigenschappen Nurlaila Karim boeken

Prijs
v.a. 2.275
Tijdsduur
30 min.

Nurlaila Karim boeken?

Nurlaila Karim boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nurlaila Karim.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nurlaila Karim.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nurlaila Karim ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nurlaila Karim plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Nurlaila Karim

Extra informatie Nurlaila Karim

Biografie Nurlaila Karim
Nurlaila begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland. Eerder speelde Nurlaila al hoofdrollen in de musicals ‘Fame’, ‘Miss Saigon’ en ‘Rent’.

Nurlaila bracht 4 jaar geleden met veel succes in het theater een ode aan de legendarische rock &soul legende Tina Turner met de show Fourtina. Dit jaar wordt Tina 80, dus reden genoeg om opnieuw de podia te bestormen met het indrukwekkende repertoire van La Turner. Nurlaila zingt een greep uit haar grootste hits waaronder ‘River deep, mountain high, Private dancer, What’s love got to do with it’ en The best. De show is nu te boeken als tapeshow met twee danseressen of live met band

Nurlaila Karim boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nurlaila Karim, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nurlaila Karim.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Nurlaila Karim aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag