Frank in Person

Eigenschappen Frank in Person boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Frank in Person boeken?

Frank in Person boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frank in Person.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frank in Person.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frank in Person ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frank in Person plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Frank in Person

Extra informatie Frank in Person

Biografie Frank in Person (Frank Sinatra Imitator)
Als u op zoekt bent naar romantiek, stijl, casino’s of maffia dan mag deze act aan uw evenement niet ontbreken. Frank In Person brengt in zijn show de mooiste ballads, de lekkerste swing en de bekendste meezingers uit het repertoire van The Voice.

Het succes van Frank In Person is velen niet onopgemerkt gebleven. Zo werd Frank gevraagd om de Live show te openen tijdens het Big Band thema bij ‘Idols’. Vervolgens heeft Frank In Person een daverend optreden verzorgd in de ‘Idols Backstage’ show. Ook was Frank In Person met zijn eigen ‘Not Too Big Band’ te gast in het programma Barend van Dorp op Talpa.

Waan je met Frank In Person terug in de tijd van Las Vegas, films, romantiek en stijl! Frank wordt begeleidt door tape, Combo of zijn eigen Big Band.

Frank In Person (Tape) Boekingsmogelijkheden

•30 minuten Tape optreden

•Incl. alle grote hits van ‘The Voice’

•incl. b set geluid

Frank In Person The Skyline Orchestra (5 pers.)

•2 x 45 minuten Live optreden

•Combo bestaande uit 5 muzikanten

•Zeer uitgebreid repertoire

•in/exclusief licht en geluid

Frank In Person The Skyline Orchestra (9 pers.)

•2 x 45 minuten Live optreden

•Big Band bestaande uit 9 muzikanten 

•Zeer uitgebreid repertoire

•in/exclusief licht en geluid

Frank In Person The Skyline Orchestra (19 pers.)

•2 x 45 minuten Live optreden

•Big Band bestaande uit 19 muzikanten 

•Zeer uitgebreid repertoire

•in/exclusief licht en geluid

Frank in Person (Frank Sinatra Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Frank in Person boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frank in Person.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frank in Person, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frank in Person en de eventuele overige kosten om een optreden van Frank in Person mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frank in Person.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frank in Person. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frank in Person checken, een gratis optie plaatsen op Frank in Person en de boeking(en) van Frank in Person voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frank in Person, BOEKINGSBUREAU Frank in Person, BOEKINGSBURO Frank in Person, ENTERTAINMENTBUREAU Frank in Person, ENTERTAINMENTBURO Frank in Person, ARTIESTENBUREAU Frank in Person, BOEKINGSKANTOOR Frank in Person, IMPRESARIAAT Frank in Person, MUZIEKBURO Frank in Person, MUZIEKBUREAU Frank in Person, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frank in Person, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frank in Person, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frank in Person.

 

Offerte Frank in Person aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag