Dani boeken

Eigenschappen Dani boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
1 x 30 min.

Dani boeken?

Dani boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dani.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dani.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dani ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dani plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dani

Extra informatie Dani

Biografie Dani

DANI van Velthoven, winnaar van The voice of Holland 2021, is vanaf nu exclusief te boeken bij Jan Vis Entertainment! De zanger is te boeken voor akoestische optredens onder de artiestennaam DANY.

Van balletdansen naar zingen. Van nationaal naar over de grenzen. Van een verlegen jongetje naar de winnaar van The Voice Of Holland 2021. Dat is Dani van Velthoven AKA Dany. Met zijn sfeervolle songs, een mix van westerse popmuziek met Arabische invloeden, wil hij het verschil maken. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook op het gebied van inclusiviteit en gelijkheid. Dany maakt zich hard voor LGBT-zaken en vluchtelingen en hoopt met zijn songs daar meer bewustheid voor te creëren. Een hele stap voor een jongen die ooit begon met dansen bij Het Nederlands Kinder Theater om meer zelfvertrouwen te krijgen en tijdens zijn HBO-opleiding bij Lucia Marthas Performing Arts Institute ontdekte dat zijn hart toch meer bij muziek lag. Uiteindelijk gaf hij zich na verschillende optredens in Spanje op voor TVOH. En met die overwinning op zak is de flamboyante en spontane Dany nu klaar om met zijn muziek mensen positief te beïnvloeden en te verbinden.

Met de release van zijn singles ‘Magical Powers‘ en ‘Where Everybody Knows Your Name‘ (i.s.m. Hanin al Kadamani) zijn de eerste stappen naar succes gemaakt!

Dani boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Dani is vanaf nu beschikbaar voor akoestische optredens!

Dani-boeken

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dani aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag