Gino Emnes

Eigenschappen Gino Emnes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
25 min.
Geluid
Op aanvraag

Gino Emnes boeken?

Gino Emnes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gino Emnes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gino Emnes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gino Emnes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gino Emnes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gino Emnes

Extra informatie Gino Emnes

Biografie Gino Emnes
Gino Emnes kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan The Voice of Holland waar hij met succes de live shows wist te behalen. Echter de carrière van Gino kent al een lange weg waarin hij al vele dingen op zijn naam heeft staan. Zowel in Nederland als in Duitsland speelde hij diverse hoofdrollen in grote musical producties zoals Fame, Rent en The Lion King. Na zijn hoofdrol in The Lion King heeft hij veel in het theater gestaan en gewerkt met vele bekendheden als Diana Ross, Ruth Jacott, Simone Kleinsma en Angela Groothuizen.

Na de Voice of Holland concentreert Gino zich op zowel de Nederlandse als Duitse markt. Gino is inzetbaar voor een optreden in verschillende stijlen van 25 minuten. Tevens bestaat de mogelijkheid te werken met live orkest. Daar naast is Gino de onmisbare schakel tijdens een muzikale (openings)show voor uw evenement.

Gino Emnes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gino Emnes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gino Emnes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gino Emnes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gino Emnes en de eventuele overige kosten om een optreden van Gino Emnes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gino Emnes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gino Emnes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gino Emnes checken, een gratis optie plaatsen op Gino Emnes en de boeking(en) van Gino Emnes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gino Emnes, BOEKINGSBUREAU Gino Emnes, BOEKINGSBURO Gino Emnes, ENTERTAINMENTBUREAU Gino Emnes, ENTERTAINMENTBURO Gino Emnes, ARTIESTENBUREAU Gino Emnes, BOEKINGSKANTOOR Gino Emnes, IMPRESARIAAT Gino Emnes, MUZIEKBURO Gino Emnes, MUZIEKBUREAU Gino Emnes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gino Emnes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gino Emnes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gino Emnes.

 

Offerte Gino Emnes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag