Emmaly Brown

Eigenschappen Emmaly Brown boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Emmaly Brown boeken?

Emmaly Brown boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Emmaly Brown.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Emmaly Brown.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Emmaly Brown ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emmaly Brown plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Emmaly Brown

Extra informatie Emmaly Brown

Biografie Emmaly Brown
Begin dit jaar trad Emmaly Brown op in de Amsterdamse Club Dauphine. Tijdens haar optreden werd de 20 jarige Emmaly gespot door verschillende producers en talentenscouts. Na dit optreden wilde al deze mensen met haar samenwerken, haar talent viel op. Sinds die tijd is ze hard bezig haar eigen muziek op te nemen.

The Voice of Holland

Emmaly Brown doet in 2014 mee aan het succesvolle tv-programma The Voice Of Holland. Na de auditie-rondes heeft ze gekozen voor het team van Trijntje Oosterhuis.

Met het nummer Titanium van David Guetta, die ze bij Evers staat op… op radio 538 al te gehore heeft gebracht, scoorde ze binnen een week meer dan 200.000 views op youtube. Emmaly is duidelijk een van de populairste kandidaten en heeft nog veel meer in huis.

Na de uitzending stroomde de aanvragen binnen en Emmaly Brown boeken is vanaf nu mogelijk. Met haar show “Miss Brown” gaat ze het land in. Miss Brown brengt de de grootste hits ten gehore met de vocale hoogstandjes waarmee ze vaak het origineel mee overtreft.

Emmaly Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Emmaly Brown boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Emmaly Brown.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Emmaly Brown, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Emmaly Brown en de eventuele overige kosten om een optreden van Emmaly Brown mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Emmaly Brown.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Emmaly Brown. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Emmaly Brown checken, een gratis optie plaatsen op Emmaly Brown en de boeking(en) van Emmaly Brown voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Emmaly Brown, BOEKINGSBUREAU Emmaly Brown, BOEKINGSBURO Emmaly Brown, ENTERTAINMENTBUREAU Emmaly Brown, ENTERTAINMENTBURO Emmaly Brown, ARTIESTENBUREAU Emmaly Brown, BOEKINGSKANTOOR Emmaly Brown, IMPRESARIAAT Emmaly Brown, MUZIEKBURO Emmaly Brown, MUZIEKBUREAU Emmaly Brown, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Emmaly Brown, ARTIESTENBOEKINGSBURO Emmaly Brown, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Emmaly Brown.

 

Offerte Emmaly Brown aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag