Anja Dalhuisen

Eigenschappen Anja Dalhuisen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Anja Dalhuisen boeken?

Anja Dalhuisen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anja Dalhuisen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anja Dalhuisen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anja Dalhuisen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anja Dalhuisen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anja Dalhuisen

Extra informatie Anja Dalhuisen

Biografie Anja Dalhuisen
Anja zong al voordat ze kon praten, en verzon haar eigen liedjes toen ze nog maar drie jaar was. Toch duurde het een aantal jaren voordat ze de stap zette om voor publiek te gaan zingen.

Rond haar 16e zong Anja in een gospelkoor en hier kreeg ze de kans af en toe een solo te zingen. Zo groeide haar liefde voor het maken van muziek, tegelijk met de durf om op het podium te staan. Rond diezelfde tijd kocht Anja haar gitaar en schreef ze al gauw haar eerste liedjes. Daarna was de stap naar een band snel gemaakt en zong Anja vanaf haar 18e in diverse coverbands en was ze betrokken bij verschillende muzikale projecten.

Haar stem laat zich het best omschrijven als “warm, donker en soul-vol”. Anja voelt zich het meest thuis in genres als soul en jazz, maar ook pop en rock liggen haar goed. Met haar unieke stemgeluid en ruim 10 jaar ervaring is ze breed inzetbaar bij diverse gelegenheden.

Anja; “Muziek maken is mijn grootste passie. Zodra ik op het podium sta glijdt alles van me af, en voel ik me het meest mezelf… Zingen is mijn leven!”

The Voice of Holland

In 2012 heeft Anja mee gedaan met de derde editie van ‘The Voice of Holland’. Tijdens de ‘Blind Audition’ draaide Marco Borsato zijn stoel voor haar hese stem, en na ‘The Battle’ te hebben gewonnen mocht zij naar de liveshows. Na drie liveshows behaalde ze met trots de kwartfinale.

Na de Voice of Holland heeft Anja een band opgericht, genaamd ’the Funky Soulmates’. Naast deze band zingt ze graag in een akoestische setting samen met diverse muzikanten, en is ze te boeken als gastzangeres.

Sinds 2012 geeft Anja muziek- en zangcoaching, wat ze met erg veel plezier en passie doet.

Tegenlicht

In November 2013 bracht Anja haar debuutsingle ‘Tegenlicht’ uit. Het liedje is geschreven door Bert Nonkes voor de zieke Jayden. Lees hier alles over het verhaal omtrent de single van Anja.
Anja Dalhuisen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Anja Dalhuisen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anja Dalhuisen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anja Dalhuisen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anja Dalhuisen en de eventuele overige kosten om een optreden van Anja Dalhuisen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anja Dalhuisen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anja Dalhuisen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anja Dalhuisen checken, een gratis optie plaatsen op Anja Dalhuisen en de boeking(en) van Anja Dalhuisen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anja Dalhuisen, BOEKINGSBUREAU Anja Dalhuisen, BOEKINGSBURO Anja Dalhuisen, ENTERTAINMENTBUREAU Anja Dalhuisen, ENTERTAINMENTBURO Anja Dalhuisen, ARTIESTENBUREAU Anja Dalhuisen, BOEKINGSKANTOOR Anja Dalhuisen, IMPRESARIAAT Anja Dalhuisen, MUZIEKBURO Anja Dalhuisen, MUZIEKBUREAU Anja Dalhuisen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anja Dalhuisen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anja Dalhuisen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anja Dalhuisen.

 

Offerte Anja Dalhuisen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag