Eva Luitsz

Eigenschappen Eva Luitsz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Eva Luitsz boeken?

Eva Luitsz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eva Luitsz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eva Luitsz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eva Luitsz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eva Luitsz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eva Luitsz

Extra informatie Eva Luitsz

Biografie Eva Luitsz
Eva Luitsz (19), winnares van het Radio538 Warchild Demoduel, komt uit Almelo. Daar groeide ze op met haar moeder die in vroeg stadium haar talenten al opmerkte.

Op haar zevende schreef ze haar eerste nummer. Ze was met haar moeder naar een museum geweest en was erg onder de indruk van de aanwezige fossielen. Op de weg terug schreef ze het nummer dat ging over een fossiel op de bodem van de zee. Op dat moment wist ze het zeker: ze wilde zangers worden.

Elke zangwedstrijd greep ze aan, en won er ook enkelen. ‘The Sounds Mix Show’ bijvoorbeeld, daar won ze een studiosessie om haar eigen demo’s op te nemen. Die prijs is echter nooit echt vergeven, dus zag ze haar eerste studio-opnames aan haar neus voorbij gaan.

Tijdens een volgende talentenwedstrijd viel ze weer in de prijzen en kreeg ze wél de mogelijkheid om drie nummers op te nemen:

– You Derserve It

– Deeper than Love

– Someday

Ze krijgt veel goede reacties op haar nummers, zoals “Ik kan je liedje niet meer uit mn hoofd krijgen”. Eva Luitsz is een gepassioneerd en creatief singer/songwriter. Zou zou het liefst de hele dag bezig zijn met liedjes schrijven.
Eva Luitsz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eva Luitsz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eva Luitsz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eva Luitsz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eva Luitsz en de eventuele overige kosten om een optreden van Eva Luitsz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eva Luitsz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eva Luitsz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eva Luitsz checken, een gratis optie plaatsen op Eva Luitsz en de boeking(en) van Eva Luitsz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eva Luitsz, BOEKINGSBUREAU Eva Luitsz, BOEKINGSBURO Eva Luitsz, ENTERTAINMENTBUREAU Eva Luitsz, ENTERTAINMENTBURO Eva Luitsz, ARTIESTENBUREAU Eva Luitsz, BOEKINGSKANTOOR Eva Luitsz, IMPRESARIAAT Eva Luitsz, MUZIEKBURO Eva Luitsz, MUZIEKBUREAU Eva Luitsz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eva Luitsz, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eva Luitsz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eva Luitsz.

 

Offerte Eva Luitsz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag