Maribelle

Eigenschappen Maribelle boeken

Prijs
v.a. 2.650
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Maribelle boeken?

Maribelle boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Maribelle.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Maribelle.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Maribelle ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Maribelle plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Maribelle

Extra informatie Maribelle

Biografie Maribelle
Volendammer vissersdochter Maribelle zong reeds op zesjarige leeftijd de sterren van de hemel, met slechts één grote ambitie: zangeres worden. Niemand minder dan Peter Koelewijn nam een plaatje met haar op toen zij nauwelijks elf jaar was. Dè grote doorbraak liet echter nog even op zich wachten. Haar televisiedebuut maakte Maribelle met het Volendams Operakoor, waarmee zij veel concerten verzorgde.

Vanaf 1978 trok zij met de formatie Spryng door heel Nederland, waarbij zij met haar innemende persoonlijkheid, bijzondere uitstraling en enthousiasme in de dancings en discotheken een grote reputatie opbouwde als ‘live’ artieste.

Haar populariteit groeide snel, toen Maribelle tweemaal deelnam aan het “Nationaal Songfestival”. In 1981 werd zij tweede met het nummer “Marionette” en in 1984 zelfs eerste met het gevoelige “Ik hou van Jou”. Zij vertegenwoordigde ons land daarmee op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg.

Na haar 12½-jarige zeer succesvolle samenwerking met de groep Spryng besloot zij om zich vanaf augustus 1991 geheel te concentreren op haar solo-carrière. Op de bühne brengt zij, naast haar eigen successen, bekende swingende covers, uiteenlopend van the Gypsy Kings tot Aretha Franklin. Voor gala’s en bedrijfsfeesten brengt Maribelle, indien gewenst, een aangepast repertoire met o.a. songs van Abba, Dalida, Edith Piaff en Vicky Leandros. Voor diner dansant of kleine gezelschappen kan zij ook begeleid worden door gitarist Jan Buys.

Haar debuut-CD “VOYAGE”, geproduceerd door Peter de Wijn, bevatte een grote verscheidenheid aan innemende ‘soft-pop’ songs, die een breed publiek aanspreken. Het vorig jaar verschenen album “Geef mij je hand” werd geproduceerd door haar man Jan Buys, die ook tekende voor de meeste songs van dit album. Een belangrijke bijdrage werd geleverd door BZN-toetsenist Dick Plat, die diverse teksten voor Maribelle schreef.

Maribelle boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maribelle boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Maribelle.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Maribelle, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Maribelle en de eventuele overige kosten om een optreden van Maribelle mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Maribelle.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Maribelle. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Maribelle checken, een gratis optie plaatsen op Maribelle en de boeking(en) van Maribelle voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Maribelle, BOEKINGSBUREAU Maribelle, BOEKINGSBURO Maribelle, ENTERTAINMENTBUREAU Maribelle, ENTERTAINMENTBURO Maribelle, ARTIESTENBUREAU Maribelle, BOEKINGSKANTOOR Maribelle, IMPRESARIAAT Maribelle, MUZIEKBURO Maribelle, MUZIEKBUREAU Maribelle, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Maribelle, ARTIESTENBOEKINGSBURO Maribelle, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Maribelle.

 

Offerte Maribelle aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag