Aukje Fijn

Eigenschappen Aukje Fijn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Aukje Fijn boeken?

Aukje Fijn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aukje Fijn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aukje Fijn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aukje Fijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aukje Fijn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Aukje Fijn

Extra informatie Aukje Fijn

Biografie Aukje Fijn
Aukje Fijn komt uit het dorpje Wezep, ze is nu 15 jaar oud. Haar grootste hobby is uiteraard zingen. Hier begon ze al mee toen ze klein was en met een jaar of drie, vier begon ze haar eerste liedjes mee te zingen.

Het Nederlandstalige lied is haar met de paplepel ingegoten, aangezien haar vader zendpiraat is geweest, voor de microfoon van haar vader zong Aukje op 3 jarige leeftijd haar eerste liedjes op de radio: “Heidi in de bergen” en “Hij is alweer een poosje vrijgezel”.

Toen Aukje een jaar of zeven was zette haar vader tijdens een zomervakantie de radio aan, waar Aukje bij mee begon te zingen viel het haar vader op dat ze ook nog eens mooi kon zingen.

Haar eerste single “Ben je verliefd”, werd uitgebracht toen ze negen jaar was. Dit had ze nooit durven dromen. Hierna werden nog  vijf singles van Aukje uitgebracht, waarvan een aantal ook op vinyl, zoals  “Als ik jou zie” en “Wereldbol”.

Behalve cd’s maken krijgt Aukje elke maandag zangles, wat ze heel erg leuk vindt, en zo leert ze steeds meer van het zingen.

In 2012 maakt Aukje een grote stap in haar carrière door met Jeff Weber en Hans Aalbers te gaan werken. In 2014 brengt Aukje de single “Ik bel je” uit, hiermee  is Aukje Fijn bij veel omroepen weekschijf en bij TROS Sterren.nl Paradeplaat,  Aukje trad ook op tijdens het TROS Muziekfeest op het plein.
Aukje Fijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Aukje Fijn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aukje Fijn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aukje Fijn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aukje Fijn en de eventuele overige kosten om een optreden van Aukje Fijn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aukje Fijn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aukje Fijn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aukje Fijn checken, een gratis optie plaatsen op Aukje Fijn en de boeking(en) van Aukje Fijn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aukje Fijn, BOEKINGSBUREAU Aukje Fijn, BOEKINGSBURO Aukje Fijn, ENTERTAINMENTBUREAU Aukje Fijn, ENTERTAINMENTBURO Aukje Fijn, ARTIESTENBUREAU Aukje Fijn, BOEKINGSKANTOOR Aukje Fijn, IMPRESARIAAT Aukje Fijn, MUZIEKBURO Aukje Fijn, MUZIEKBUREAU Aukje Fijn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aukje Fijn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aukje Fijn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aukje Fijn.

 

Offerte Aukje Fijn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag