Talita blijd boeken

Eigenschappen Talita Blijd boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.

Talita Blijd boeken?

Talita Blijd boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Talita Blijd.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Talita Blijd.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Talita Blijd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Talita Blijd plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Talita Blijd

Extra informatie Talita Blijd

De 27-jarige Talita komt uit Almere en werkt als wijkverpleegkundige. Ze zingt al jaren met haar moeder in de kerk en ook daar buiten. Ze komt sowieso uit een muzikaal nest, ook haar oma zingt en zelfs haar zoontje heeft het muzikale gen geërfd. Nu wil ze onder de vleugels van haar moeder vandaan en gaat ze voor een solocarrière. Haar ultieme droom is om door het land te touren en een eigen CD uit te brengen.

Talita Blijd boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Talita Blijd, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Talita Blijd.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Talita Blijd voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Talita Blijd aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag