Patricia van Haastrecht boeken

Eigenschappen Patricia van Haastrecht boeken

Prijs
v.a. 2.275
Tijdsduur
30 min.

Patricia van Haastrecht boeken?

Patricia van Haastrecht boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Patricia van Haastrecht.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Patricia van Haastrecht.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Patricia van Haastrecht ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Patricia van Haastrecht plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Patricia van Haastrecht

Extra informatie Patricia van Haastrecht

PATRICIA VAN HAASTRECHT WINT ZILVER BIJ TVOH EN FINALISTE BIJ WE WANT MORE!

Patricia van Haastrecht speelde in de musical Peter Pan, hing letterlijk als een ster in de lucht bij het evenement EdelWise in Amsterdam en speelt in het theater. Daarnaast heeft Patricia een verborgen jodeltalent. Patricia is heel ambitieus, wil graag zoveel mogelijk leren en is naar eigen zeggen nu persoonlijk volledig in balans. En daarom waagt ze nu de sprong in het diepe bij The voice of Holland.

Patricia van Haastrect  behaalde zilver tijdens de laatste editie van The Voice of Holland en legt nu haar focus volledig op haar carrière als popartiest. De 29-jarige zangeres heeft haar plek in het ensemble van de musical MAMMA MIA! opgezegd en richt zich nu helemaal op het schrijven van eigen repertoire en het optreden met haar band. In januari kondigde Patricia een eerste club optreden aan in de Pandora zaal van TivoliVredenburg en dat optreden verkocht binnen no time uit! Het optreden is om deze reden verzet naar de grotere Ronda in TivoliVredenburg en dat belooft een zeer bijzonder optreden te worden.

Patricia van Haastrecht brengt vandaag haar nieuwe single ‘Gravity’ uit. Patricia zong de track zaterdag in de finale van het TV programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder werkte met oa David Guetta, J Balvin, Mr Probz en Marco Borsato.

Naast de finaleplek en de release van haar nieuwe single is tegelijkertijd ook haar blind audition met de song ‘Rise up’, waarmee zij in 2019 debuteerde in ‘The voice of Holland’, meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. De teller van de song op Spotify staat inmiddels op meer dan 1 miljoen streams.

Naast haar finaleplaats in ‘We Want More’ en ‘The voice of Holland’ (2019), gaf Patricia (31) nu 2 jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in Tivolivredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

 

Patricia van Haastrecht boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Patricia van Haastrecht, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Patricia van Haastrecht.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Patricia van Haastrecht voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Patricia van Haastrecht aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag