PATRICIA 2022A_MIREILLE DROSTE PHOTGRAPHY

Eigenschappen PATRICIA boeken

Prijs
v.a. 2.275
Tijdsduur
1 x 30 minuten
Geluid
Monitorset, excl. geluid

PATRICIA boeken?

PATRICIA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van PATRICIA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van PATRICIA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van PATRICIA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van PATRICIA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van PATRICIA

Extra informatie PATRICIA

PATRICIA

Patricia van Haastrecht gaat niet alleen verder onder de naam PATRICIA, maar brengt het komende jaar flink veel nieuwe muziek uit. De eerste tracks die onder de nieuwe naam zijn verschenen zijn Not so different, geschreven door Patricia zelf samen met Albert Harvey, Memru Renjaan, Debrah Jade, Abi Jones en Nicholas Lamb en My heart ( Debrah Jade, Jerrell Moore, Memru Renjaan en Albert Harvey). Harvey tekende ook voor de producties van de songs.

Naast haar finaleplaats in The Voice Of Holland (2019), gaf PATRICIA twee jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in TivoliVredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende Clubs door heel Nederland en tekende voor het eerst bij een muzieklabel. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You are the reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

In 2020 werkte PATRICIA vooral aan nieuwe eigen muziek, die zij een jaar later presenteerde in het TV-programma We Want More en daarna uitbracht via de bekende streaming portals. In die periode ontmoette zij ook producer, componist en songwriter Albert Harvey (David Guetta, J.Balvin, Mr.Probz).

Begin 2022 tourde PATRICIA door Nederland met live band in Tribute to Bee Gees.
In 2023 staat naast nieuwe releases en een EP een tweede Clubtour op de planning.

 

Patricia van Haastrecht boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Patricia van Haastrecht, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van haar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Patricia van Haastrecht.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) van Patricia van Haastrecht voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte PATRICIA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag