Dennis van Aarssen boeken

Eigenschappen Dennis van Aarssen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Dennis van Aarssen boeken?

Dennis van Aarssen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis van Aarssen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis van Aarssen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis van Aarssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis van Aarssen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennis van Aarssen

Extra informatie Dennis van Aarssen

WINNAAR TVOH 2019 DENNIS VAN AARSSEN BOEKEN

Toen hij als kleine jongen de jazz cd van popzanger Robbie Williams hoorde wist hij het zeker: dit wil ik ook! De aanschaf van een webcam om al zijn nummers op te nemen liet dan ook niet lang op zich wachten. Inmiddels is hij 24 jaar en projectmanager bij een marketingbedrijf. Maar nog steeds wordt hij warm van een plaat van bijvoorbeeld Frank Sinatra. Met zijn deelname aan The voice of Holland hoopt Dennis jazz weer op de kaart te zetten.

Dennis van Aarssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis van Aarssen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis van Aarssen en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis van Aarssen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis van Aarssen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Dennis van Aarssen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag