Katell Chevalier

Eigenschappen Katell Chevalier boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Katell Chevalier boeken?

Katell Chevalier boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Katell Chevalier.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Katell Chevalier.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Katell Chevalier ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Katell Chevalier plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Katell Chevalier

Extra informatie Katell Chevalier

Bij aanvang veroorzaakteBij aanvang veroorzaakte de Frans-Nederlandse zangeres Katell een sensatie met haar krachtige versie van Stromaes ‘Formidable’. 2,9 miljoen kijkers van ‘The Voice of Holland’ zagen hoe zij binnen no-time alle stoelen wist te laten omdraaien, met een staande ovatie van de jury tot gevolg. Ook de battle met nummer ‘Nothing compares 2 U‘ tegen Rachel Kramer wist ze overduidelijk te winnen en in de KO ronde wist ze met haar vertolking van ‘Amsterdam‘ van Jacques Brel overtuigend een plek toe te eigenen in de live shows! Bij de eerste Live show vertolkte ze de Franstalige versie van ‘Hello’ van Adele waarmee ze een plek in live show 2 veroverde waar ze een eigen Franse vertolking gaf van ‘Brabant’, een nummer van haar coach Guus Meeuwis

Katell, de Frans-Nederlandse zangeres, is geboren in Frankrijk. Ze is deels in Nederland en deels in Frankrijk opgegroeid. In 2006 verhuisde ze van Parijs naar Enschede om te studeren aan het ArtEZ Conservatorium. “Ze heeft uitstraling en flair, een echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor het publiek”, zo oordeelde de jury over Katell, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van de Alliance Française. Een paar maanden later studeerde ze af aan het Conservatorium.

In 2012 bracht ze haar eerste EP uit “Emmène-moi”, een plaat met 5 fabelachtige nummers. Op haar album, uitgebracht eind november 2014, deelt Katell 11 prachtige artisjokblaadjes met de luisteraar. De naam van het album ‘Coeur d’artichaut’ – artisjokkenhart –  is een Franse uitdrukking die verwijst naar een gevoelig persoon. Katell’s muziek is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop die ze samen met haar band in theaters uitvoert. In juli 2015 bracht ze haar single uit: Vite Vite!, Katell’s lofzang over de Tour de France.

In 2017 maakt ze, in samenwerking met TheDreamLab, de stap naar het theater met de show Brel & Stromae, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden vermengt tot een theaterconcert.

Moderne Franse folk en pop act met pianist (2 x 45 minuten)
In het repertoire onder andere klassiekers van Jacques Brell en Edith Piaf maar ook Franse pop van Stromae en eigen werk. Katell’s muziek is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop die ze samen met haar pianist of band uitvoert. Afhankelijk van uw wensen kan de samenstelling van de band worden aangepast met bijvoorbeeld extra gitarist, percussionist en basgitarist.

Brel & Stromae act met 2 muzikanten (1 x 50 minuten)
Een muzikale fusie van twee grootheden! Jacques Brel & Stromae, twee grote zangers, een van toen en een van nu. Beiden met muziek waar je niet om heen kan; maatschappijkritisch, opzwepend en ontroerend.

Katell brengt het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden samen op een toneel en vermengt hun kleurrijke oeuvre met elkaar tot een uniek concert. De elektronische elementen van Stromae klinken door in de klassiekers van Brel en de oude chansons weerklinken in haar versies van de moderne hits van Stromae.de Frans-Nederlandse zangeres Katell een sensatie met haar krachtige versie van Stromaes ‘Formidable’. 2,9 miljoen kijkers van ‘The Voice of Holland’ zagen hoe zij binnen no-time alle stoelen wist te laten omdraaien, met een staande ovatie van de jury tot gevolg. Ook de battle met nummer ‘Nothing compares 2 U‘ tegen Rachel Kramer wist ze overduidelijk te winnen en in de KO ronde wist ze met haar vertolking van ‘Amsterdam‘ van Jacques Brel overtuigend een plek toe te eigenen in de live shows! Bij de eerste Live show vertolkte ze de Franstalige versie van ‘Hello’ van Adele waarmee ze een plek in live show 2 veroverde waar ze een eigen Franse vertolking gaf van ‘Brabant’, een nummer van haar coach Guus Meeuwis

Katell Chevalier boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Katell Chevalier.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Katell Chevalier, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Katell Chevalier en de eventuele overige kosten om een optreden van Katell Chevalier mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Katell Chevalier.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Katell Chevalier. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Katell Chevalier checken, een gratis optie plaatsen op Katell Chevalier en de boeking(en) van Katell Chevalier voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Katell Chevalier aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag