Sarina Voorn

Eigenschappen Sarina Voorn boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Sarina Voorn boeken?

Sarina Voorn boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sarina Voorn.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sarina Voorn.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sarina Voorn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sarina Voorn plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sarina Voorn

Extra informatie Sarina Voorn

Biografie Sarina Voorn
Sarina Voorn wist op jonge leeftijd al dat ze een performer wilde worden. Ze was te bewonderen met haar toenmalige groep VIG in de Tv-talentenshow “Your Big Break”, later als Dionne in de musical “Hair”, als achtergrondzangeres bij artiesten als Gordon, Jeroen van der Boom, Gino Vanelli, De Toppers, Ruth Jacott, Chaka Kahn en speelde recentelijk de hoofdrol als Maxi Linder in de muziektheatervoorstelling “De Koningin van Paramaribo” naar de gelijknamige bestseller van Clark Accord, waarmee ze het land door zal touren.

Een grote droom kwam uit toen Sarina een optreden gaf op het huwelijksfeest van prins Willem-Alexander en Maxima in 2002 en kort daarna ook nog eens deel mocht nemen aan een concert dat gehouden werd als eerbetoon voor Nelson Mandéla genaamd “Tribute to Mandela” in theater Carré.

Sarina is o.a. te horen op albums van Ruth Jacott, De 3js, Lenny Keylard en Gordon waarmee ze een duet opnam genaamd “Koud Koud Hart”. Haar grote tv debuut maakte ze vorig jaar in “The Voice of Holland” waarin ze de live shows bereikte. Door de jaren heen heeft ze zich naast het zingen ontplooid op verschillende gebieden zoals het schrijven van haar eigen nummers en acteren. Zo deed ze de stem van Georgia in de Disney film “De prinses en de kikker’ en is Sarina komend jaar te zien in o.a. de tv serie “Lijn 32” en de nieuwe film “Alleen maar nette mensen” naar het boek van Robert Vuijsje.|

Haar repertoire? Sarina is thuis in vele muzikale stijlen. Ze schrijft haar eigen nummers maar brengt ook graag werk van anderen. In haar nieuwe tour richt zij zich op een akoestische vertolking van een breed repertoire van klassiekers uit de soul-, funk- en rockhoek. Samen met haar vaste begeleider Stefan Siwabessy, een van Nederlands’ beste gitaristen en leider van de band van Waylon, brengt de charismatische zangeres covers van Sam Cooke en Skunk Anansie tot Mothers’ Finest en Michael Jackson. Haar warme, dynamische stem bestrijkt het hele spectrum, van uitbundige en krachtige funk en rock tot hartverscheurende blues en soul.

 
Sarina Voorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sarina Voorn boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sarina Voorn.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sarina Voorn, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sarina Voorn en de eventuele overige kosten om een optreden van Sarina Voorn mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sarina Voorn.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sarina Voorn. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sarina Voorn checken, een gratis optie plaatsen op Sarina Voorn en de boeking(en) van Sarina Voorn voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sarina Voorn, BOEKINGSBUREAU Sarina Voorn, BOEKINGSBURO Sarina Voorn, ENTERTAINMENTBUREAU Sarina Voorn, ENTERTAINMENTBURO Sarina Voorn, ARTIESTENBUREAU Sarina Voorn, BOEKINGSKANTOOR Sarina Voorn, IMPRESARIAAT Sarina Voorn, MUZIEKBURO Sarina Voorn, MUZIEKBUREAU Sarina Voorn, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sarina Voorn, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sarina Voorn, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sarina Voorn.

 

Offerte Sarina Voorn aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag