Annet Hesterman boeken

Eigenschappen Annet Hesterman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Annet Hesterman boeken?

Annet Hesterman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annet Hesterman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annet Hesterman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annet Hesterman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annet Hesterman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Annet Hesterman

Extra informatie Annet Hesterman

Annet Hesterman werd op 12 juni 1950 geboren in Makassar op het eiland Celebes (Indonesie)

Vlak na haar geboorte vertrok zij met haar broertjes en zusjes naar Nederland met haar Hollandse vader en Indische moeder om zich te vestigen in Nieuwendijk (Br.) waar zij tot haar 18e levensjaar woonde.

Annet deed vanaf haar 13e jaar met diverse talentenjachten mee en won vele bekers en prijzen.

Zij kreeg een platencontract bij Phonogram in Hilversum en was in de zestiger jaren veel op de radio te horen. Met de single “Surrounded by a Ray of Sunshine“ scoorde zij hoge ogen en met “draag schoenen om te lopen” (een cover van “These Boots are Made for Walking“) was zij veel op de radio te horen en maakte zij al in 1968 haar tv debuut!

Begin 1969 deed zij mee aan het Nationale songfestival en werd 4e naast Lenny Kuhr met “de Troubadour”. Ook deed ze mee aan het Knokke festival en later in 1984 scoorde ze met percussionist E. Connard als “Phill & Company” de nummer 1 hit “Tralala” in Scandinavie. Met name in Denemarken, waar zij behalve vele radio- en tv shows ook in het land optraden, konden zij niet meer onopgemerkt op straat lopen!

Annet Hesterman was te zien in de Talpa serie “The Voice Senior” op RTL4 en wist daarin met haar unieke podiumperformance tot de finale te komen. Annet is verder actief als zangeres op de meest uiteenlopende feestelijke en zakelijke gelegenheden. Ook werkt zij als presentatrice of gastvrouw. Met haar charmante verschijning is zij een personality van allure!

Zij heeft haar sporen verdiend in diverse dinershows waaronder het Lido te Amsterdam en zij verving Tineke de Nooij in het programma koffietijd van Radio 192 als DJ.

Annet zingt naast haar solo optredens ook in de band van haar partner pianist Cees Cools en is zij een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Wanneer Annet zingt doet ze dat met bezieling en met haar tomeloze energie en levenservaring vertolkt zij de liedjes dusdanig dat ze een ieder weet te raken.

Of het nu gaat om jazz, blues een ballad of rock, Annet maakt iedereen blij met haar inlevingsvermogen en dynamische stem.

Men raakt makkelijk in extase met Annet’s performance. Een musthave voor een sprankelend muzikaal optreden!

Annet is door “The Voice Senior” vooral bekend van haar wervelende Tina Turner vertolkingen. Maar uiteraard kan zij nog veel meer.

Annet Hesterman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annet Hesterman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annet Hesterman en de eventuele overige kosten om een optreden van Annet Hesterman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annet Hesterman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annet Hesterman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Annet Hesterman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag