Hind

Eigenschappen Hind boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
In overleg

Hind boeken?

Hind boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hind.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hind.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hind ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hind plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hind

Extra informatie Hind

Hind behoeft eigenlijk geen introductie meer. Nederland kent haar inmiddels al jaren als een jonge vrouw met een bijzondere, warme uitstraling en een stem waar ze net zo makkelijk pop, fado, jazz als Arabische klassiekers mee zingt.

Veelzijdigheid is niet alleen het woord dat van toepassing is op de zangkwaliteiten van Hind. Ook als artiest is ze veelzijdig. De rij van optredens van de afgelopen jaren is lang, of het nu gaat om solo optredens of onder begeleiding van haar eigen band, in een theater, tijdens een tv show zoals De Wereld Draait Door of op een groot gala zoals de Musical Awards.

Een show van Hind is altijd bijzonder. Zoals op Bevrijdingsdag voor theater Carré in Amsterdam, waar Hind onder toeziend oog van Koningin Beatrix onder begeleiding van het Metropole Orkest veel indruk maakte. Of haar deelname aan het songfestival in 2008.

Hind is een artiest die in ieder programma kan worden ingepast, eind dit jaar of begin volgend jaar kunnen wij een geweldige nieuwe cd verwachten.

Door de succesvolle samenwerking met SellaBand in 2009, wist ze in recordtempo (11 dagen) $60.000 bij elkaar te krijgen via haar fans om haar derde album te gaan produceren. Een bijzonder emotionele ervaring voor de zangeres, aangezien haar fans in zo’n korte tijd de funding van haar nieuwe album wisten te realiseren.

Meteen daarna dook ze de studio in met de fantastische producer Steve Power. Steve Power produceerde o.a. de meest succesvolle albums van Robbie Williams. Samen met haar manager bedacht ze de nieuwe muziekstijl: Crosspop. Pop muziek in de basis met minimale invloeden van andere muziek genres zoals rb, soul, arabische invloeden of spaanse invloeden.  Het derde album genaamd: “Hind Crosspop” ligt in de winkels. De eerste twee singles van het album: “Don’t leave me behind” en “I Want It” zijn te downloaden via Itunes.

Hind boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hind.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hind, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hind en de eventuele overige kosten om een optreden van Hind mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hind.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hind. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hind checken, een gratis optie plaatsen op Hind en de boeking(en) van Hind voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Hind aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag