Marlayne en Mandy boeken

Eigenschappen Marlayne en Mandy boeken

Prijs
v.a. 2.450
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Marlayne en Mandy boeken?

Marlayne en Mandy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marlayne en Mandy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marlayne en Mandy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marlayne en Mandy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marlayne en Mandy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Marlayne en Mandy

Extra informatie Marlayne en Mandy

Biografie Marlayne en Mandy

Laat je mee slepen in de Songfestival roes waarin Nederland zich na de overwinning bevindt!
Deze oud songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) zorgen voor een feest der herkenning met de beste songfestival classics.
Marlayne Sahupala eindigde op een 8e plek bij het Eurovisie Songfestival in 1999 (en is nu o.a. dagelijks te zien in het SBS6 programma Hart van Nederland).
Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986 (en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland).
Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium , “One Good Reason” en “Alles Heeft Een Ritme” komen voorbij, maar ook meezingers als “Vrede”, “Hemel En Aarde”, “Dingedong”, “Mallemolen” en “Hallelujah”. En natuurlijk ontbreken de Zweedse songs “Waterloo”, en “Euphoria” niet.
Douze Points voor Marlayne & Mandy!!

Marlayne en Mandy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marlayne en Mandy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marlayne en Mandy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Marlayne en Mandy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag