Babette van Veen

Eigenschappen Babette van Veen boeken

Prijs
Op aanvraag
Geluid
In overleg

Babette van Veen boeken?

Babette van Veen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Babette van Veen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Babette van Veen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Babette van Veen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Babette van Veen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Babette van Veen

Biografie Babette van Veen

Babette van Veen werd geboren in Utrecht. Na haar middelbare school heeft ze gestudeerd aan de Kleinkunstacademie in Antwerpen. Daar speelde ze in twee speelfilms Blueberry Hill en Brylcream Boulevard onder regie van Robbe de Hert.

In 1990 werd ze bij het Nederlandse publiek vooral bekend met haar rol als Linda Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast zat ze met GTST-collega’s Guusje Nederhorst en Katja Schuurman in de hitformatie Linda, Roos & Jessica. Na haar vertrek uit GTST speelde Babette nog diverse rollen in films als in enkele televisieseries, waaronder Raveleijn, en Baantjer.

In 1999 regisseerde haar vader haar in de film Nachtvlinder naast onder andere Karin Bloemen en Ramses Shaffy. Vervolgens werd haar zoon Sebastiaan geboren. In 2002/2003 speelde Babette in de musical Aladdin. In april 2004 volgde de geboorte van haar tweede zoon, Silvijn. In datzelfde jaar en opvolgend speelde ze de rol van Mem Klinkhamer (Hotze de Roos uit de boekenreeks) in de rondreizende muzikale theatershow De Kameleon Ontvoerd. In 2005 keerde ze voor even terug in Goede Tijden, Slechte Tijdenals Linda Dekker.

Vanaf april 2009 speelt Babette de laatste 3 maanden van de musical Dirty Dancing de rol van Marjorie Houseman. In augustus van dat jaar kwam haar laatste album Vertrouwelijk uit, Nederlandstalige swingjazz met zeer herkenbare teksten onder begeleiding van een Duitse bigband. Geschreven door Babette en producer/componist Matthias Hass. 

In 2012 was ze te zien in het populaire SBS programma De Schat van de Oranje, was ze een seizoen te zien in Vrijland III in de film Joris & Boris en het geheim van de Tempel. Tevens in het realityprogramma Samen Single en stond ze op de planken met de Mike & Thomas Kerstrevue. In 2013 tourde ze een seizoen mee bij het cabaretgezelschap Vrouw Holland.

In september 2014 kwam haar boek Hartenvrouw in en startte haar theatertour Hartenvrouw, met liedjes geschreven door Babette en Daniël Lohues. Babette zet zich veelvuldig in als spreekbuis voor de Stichting Het Vergeten Kind, waarvoor ze samen met Reinout Douma het nummer Kleine strijder schreef.

Babette schrijft regelmatig columns, spreekt commercials, animatiefilms en luisterboeken in, presenteert en zingt op evenementen, bedrijfsfeesten en festivals.

Babette van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Babette van Veen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Babette van Veen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Babette van Veen en de eventuele overige kosten om een optreden van Babette van Veen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Babette van Veen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Babette van Veen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Babette van Veen checken, een gratis optie plaatsen op Babette van Veen en de boeking(en) van Babette van Veen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Babette van Veen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag