Eefje

Eigenschappen Eefje boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Eefje boeken?

Eefje boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eefje.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eefje.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eefje ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eefje plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Eefje

Extra informatie Eefje

Biografie Eefje
Eefje heeft een indrukwekkende carrière als professioneel zangeres. Op 11-jarige leeftijd begon ze met zanglessen en is sindsdien veelvuldig op Nationale en Internationale podia te zien geweest. Eefje werd gevraagd om te zingen in een Diner Theater Show, waar ze ruim 6 jaar heeft opgetreden. In 2011 besloot zij een nieuwe weg in te slaan en dit is waar Eefje Sings is geboren. Eefje staat naast haar prachtige stemgeluid en uitstraling voor klasse, veelzijdigheid en kwaliteit. Tevens schrijft ze haar eigen songs.

Daarnaast zingt ze met veel plezier in Coverband Broadway. Eefje is onder andere solo te boeken alsook in verschillende samenstellingen. Zie hiervoor de info onder het kopje ‘Eefje Sings’ op haar website: www.eefje.eu.

Van mooie ballades tot swingende dance classics, jazz tot pop, disco tot soul, jaren 50 tot top 40, hedendaagse nummers tot klassiekers, Eefje brengt ultiem luistergenot en zorgt ervoor dat zij een onvergetelijke indruk achterlaat.

Geheel in stijl zal Eefje uw evenement, bedrijfsfeest, diner-dansant, receptie, opening, gala, presentatie, zakelijke bijeenkomst, beurs of ieder ander evenement, muzikaal vormgeven.

Door de jaren heen heeft zij een breed repertoire opgebouwd. Op verzoek is dit repertoire (in overleg) tevens uit te breiden.

Zij begeleidt zichzelf met professionele orkestbanden en heeft tevens haar eigen stijlvolle PA systeem. Door de jaren heen heeft Eefje met heel wat getalenteerde muzikanten mogen samenwerken. Dit maakt ook dat zij inzetbaar is in welke combinatie u dan ook voor ogen heeft.

Van achtergrondmuziek tot explosief entertainment, alles is bespreekbaar. Tevens zijn veel muziekgenres mogelijk. Zij past zich feilloos aan en denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.
Eefje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Eefje boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eefje.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eefje, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eefje en de eventuele overige kosten om een optreden van Eefje mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eefje.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eefje. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eefje checken, een gratis optie plaatsen op Eefje en de boeking(en) van Eefje voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eefje, BOEKINGSBUREAU Eefje, BOEKINGSBURO Eefje, ENTERTAINMENTBUREAU Eefje, ENTERTAINMENTBURO Eefje, ARTIESTENBUREAU Eefje, BOEKINGSKANTOOR Eefje, IMPRESARIAAT Eefje, MUZIEKBURO Eefje, MUZIEKBUREAU Eefje, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eefje, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eefje, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eefje.

 

Offerte Eefje aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag