Heverband

Eigenschappen Heverband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Heverband boeken?

Heverband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Heverband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Heverband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Heverband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Heverband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Heverband

Extra informatie Heverband

Biografie Heverband
Entertainment, mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot op het puntje van de stoel brengen (of zelfs van de stoel!), zijn enkele troeven van de Heverband! Orkestleider Jan Ceulemans beschouwt zich hierbij niet als een traditioneel dirigent, veeleer als een muzikaal entertainer met als doel voor ogen: zijn publiek vermaken.

“The Black and White Sisters”.  Maureen Lien, onze vaste orkestzangeressen, zorgen op een eigentijdse en onnavolgbare wijze voor de vocale invulling : dé hits vanaf de jaren 60 tot vandaag.

The Band

De Heverband viert haar 30-jarig bestaan in 2013. Ondertussen heeft dit groot showorkest het feest van niet minder dan 1.000 tevreden organisatoren mogen opvrolijken. Meer dan 350 artiesten werden begeleid waaronder: Paul Young, Umberto Tozzi, Johnny Logan, Lee Towers, Demis Roussos, The Three Degrees,Viola Wills, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, The Magic Platters, Adamo, Jocelyn Brown, René Froger, … (volledige lijst op aanvraag).

De bibliotheek met meer dan 2.500 arrangementen (door de hand geschreven van orkestleider Jan Ceulemans) is dan ook van onschatbare waarde en staat gratis en onbeperkt ter beschikking van onze klanten.

Uniek? … UNIEK !!!

Heverband Groot Showorkest   (20 muzikanten)                    

Heverband Symfonic (aangevuld met 10 strijkers)

Beide formules kunnen worden aangevuld met nationale of internationale artiesten naar keuze.
Heverband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heverband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Heverband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Heverband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Heverband en de eventuele overige kosten om een optreden van Heverband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Heverband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Heverband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Heverband checken, een gratis optie plaatsen op Heverband en de boeking(en) van Heverband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Heverband, BOEKINGSBUREAU Heverband, BOEKINGSBURO Heverband, ENTERTAINMENTBUREAU Heverband, ENTERTAINMENTBURO Heverband, ARTIESTENBUREAU Heverband, BOEKINGSKANTOOR Heverband, IMPRESARIAAT Heverband, MUZIEKBURO Heverband, MUZIEKBUREAU Heverband, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Heverband, ARTIESTENBOEKINGSBURO Heverband, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Heverband.

 

Offerte Heverband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag