Blof boeken

Eigenschappen Blof boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Blof boeken?

Blof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Blof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Blof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Blof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Blof

Extra informatie Blof

BLØF is Aan
Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt ‘Aan’, het twaalfde studio-album van BLØF dat voorjaar 2017 verschijnt. ‘Aan’ is in ruim twee jaar opgenomen in verschillende studio’s in
binnen-en buitenland. “We begonnen najaar 2014 met het idee om bruikbare demo’s te maken,” vertelt zanger Paskal Jakobsen. “Onderweg hebben we dat losgelaten en zijn de
demo’s van toen compleet door de mangel gehaald. Dat kost een hoop studiotijd, maar heeft wel een nieuw en fris BLØF-geluid opgeleverd.”
De veertien nieuwe BLØF-songs zijn anders tot stand gekomen dan voorheen.
Producers Dries Bijlsma (Typhoon) en Ferdy van der Singel (Rita Zipora) kregen een stevige vinger in de pap, door zowel tijdens de opnames als achteraf hun productie-talenten op de nummers los te laten. Ze werden daarin bijgestaan door technicus/mixer/producer Huub Reinders en co-producer Rob Peters.
Toetsenist/gitarist Bas Kennis: “We wilden geen voor de hand liggende keuzes. Onze vorige producer JB Meijers zei altijd: Als je als band zolang bestaat, moet je een verdomd goede reden hebben om nog een plaat te maken. Die moet iets toevoegen aan je oeuvre.”
Met de keuze voor Dries en Ferdy heeft de band het geluid van de plaat meer dan ooit uit handen gegeven. Dat heeft zo zijn voordelen, vertelt Paskal. “Bij productionele keuzes zitten altijd ego’s in de weg. Het is dan goed om iemand te hebben die, niet gehinderd door de band-dynamiek, kiest wat het beste is voor de plaat.”
Die overgave was soms ook lastig, vertelt drummer Norman Bonink. “Ik ben gewend om een nummer van begin tot eind op te bouwen en nu wordt dat allemaal opgeknipt en in loops verwerkt. Maar veel nummers zijn echt beter geworden, er is meer uitgehaald dan voorheen.”
De opnames vonden onder meer plaats in Peter Gabriels Real World Studio’s bij het Engelse Bath.
“Een studio met een illuster imago, er straalt magie vanaf. De Big Room is opname-en afluisterruimte tegelijk. Het is daarom de perfecte studio om het hele proces mee te maken.”
BLØF begon aan de opnames met een grote hoeveelheid liedjes. “Zo divers, dat we ons afvroegen hoe we daar ooit een geheel van moesten maken”, vertelt bassist en tekstschrijver Peter Slager.“
Maar we hebben die veelkleurigheid omarmd: het is geen rockplaat, geen balladplaat, maar een borrelende smeltkroes van sferen en stijlen.”
De teksten op ‘Aan’ gaan veel over loslaten en vertrouwen hebben.
“Nummers als ‘Ego’, ‘Controle’ en ‘Languit Vallen’ gaan over dingen uit handen geven, zoals wij de productie van deze plaat uit handen hebben gegeven.”
Op enkele nummers is de stem van Anneke van Giersbergen te horen. “Stiekem toch wel de beste zangeres van Nederland, volgens ons. Het zijn geen duetten, maar sommige nummers hadden een
vrouwenklank nodig en Anneke is daarin een belangrijke toevoeging.”
Zo is ‘Porselein’ ontstaan als nachtelijke ballad, waarbij Norman een hoge stem inzong. Nadat zowel Paskal als Peter in hun soloprojecten hadden samengewerkt met Anneke van Giersbergen, was het niet meer dan logisch dat zij die stem zou inzingen. Anneke is ook te horen op ‘Hierheen’ en ‘Een wens blijft maar een wens’.
‘Wereld van verschil’ is een oproep tot verdraagzaamheid. Het nummer is door Dries Bijlsma ingekleurd met soul-en hiphopinvloeden. “Toen ontdekten we wat Dries echt kan, omdat hij er
iets totaal anders van maakte dan wat we tot nu toe deden.” Zo werd het nummer bijna vanzelfsprekend een duet met Glenn de Randamie (Typhoon): “Wij hebben Glenn hoog zitten, als mens en als artiest.
En toen hij het liedje hoorde, sloeg hij er meteen op aan.”
De keuze voor de producers, de toevoeging van een bonte mengeling aan strijkers, blazers, beats en afwijkende sounds maken ‘Aan’ een andere plaat dan alle voorgaande BLØF-platen. Een behoorlijke gok, die heel goed uitpakt.
“Het kwam gewoon heel mooi bij elkaar. Wij vinden het onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja.”

Blof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Blof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Blof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Blof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Blof checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract en factuur (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Blof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag