Blof

Eigenschappen Blof boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
60 min.
Geluid
Exclusief

Blof boeken?

Blof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Blof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Blof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Blof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Blof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Blof

Extra informatie Blof

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de meest succesvolle popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. Na bijna 25 jaar heeft Blof het vizier meer dan ooit op de toekomst gericht.

De grootste band van Nederland grossiert in hits en weet al jarenlang een heel groot en divers publiek aan zich te binden. Live staat de band garant voor een show die alles in zich heeft; meezingen met de hits, meedeinen bij de ballads en rocken als het echt los gaat. Uitermate geschikt voor uw personeelsfeest!

Momenteel werkt de band aan nieuw materiaal welke binnenkort zal worden uitgebracht.

Blof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Blof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Blof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Blof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Blof checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract en factuur (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Blof.

Blof boeken bij BURO2010? AANVRAAGFORMULIER:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag